HomeStiri Vladimir Drăghia și Alice au primit cel mai urat diagnostic pentru fetița lor

Vladimir Drăghia și Alice au primit cel mai urat diagnostic pentru fetița lor

autor Nitu Alina
Data publicării: Data actualizării: 458 views 11 minute timp de citit
Vladimir Drăghia și Alice au primit cel mai urat diagnostic pentru fetița lor
  • Alice Cavaleru, marturisire plina de emotii
  • Familia Draghia a trecut prin clipe de cosmar
Vladimir Drăghia este tatăl a două fetițe minunate. Aceasta împreună cu soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți de două fete în urmă cu câteva luni.
Din ce au lăsat  se vadă, cei doi împreună cu fetele lor au o viață perfectăÎnsă din păcate, realitatea nu este mereu una roz.
Alice Cavaleru a făcut o postare dureroasă pentru orice mamăAceasta a povestit cum micuța lor în vârstă de doar două săptămâni la momentul respectiv a fost diagnosticată cu septicemie.
Alice Cavaleru face mărturisiri dureroase despre diagnosticul micuței Alegra
„Viața reală de mamă nu e ca pe Instagram, doar cu poze frumoase și multe inimioare. Viața de mamă e cu bune și rele. Viața mea cu Alegra a fost cu bune și cu rele încă de când s-a născut, dar partea mai puțin plăcută am preferat s-o țin doar pentru noi la momentul respectiv. Acum simt că pot împărtăși cu voi lucrurile groaznice prin care tocmai am trecut.
Mi-a luat ceva timp să mă adun și să fiu pregătită să povestesc. Nici măcar prietenilor sau mamei mele nu am putut să le spun, pentru că simplă încercare de a pune în cuvinte, mă făcea să retrăiesc momentele alea dureroase”, a mărturisit Alice Cavaleru pe pagina de socializare.
„Când avea Alegra două săptămâni, într-o seară, pregătind-o pentru somn, am sesizat că are fața umflată rău pe o parte. L-am anunțat pe Vladimir că plec la spital cu ea și am ieșit imediat pe ușă. A urmat cea mai lungă și urâtă noapte pe care o poate avea o proaspătă mămică. M-am internat cu ea în spital spre dimineață, după o noapte de așteptare. Făcuse o infecție pe glanda salivară. Diagnostic: parotidită infecțioasă, lucru foarte rar întâlnit la un bebeluș atât de mic”, a scris soția lui Vladimir Drăghia.
Vladimir Drăghia și Alice au primit cel mai urat diagnostic pentru fetița lor
Totul este bine acum și micuțele fiice ale lui Vladimir Drăghia sunt sănătoasă și gata  descopere lumea.
„Acum, Alegra, este în sfârșit bine. Simt că experiența prin care am trecut amândouă, la atât de puțin timp după ce am ținut-o în brațe pentru prima dată, ne-a apropiat și mai mult. Are o lună de viață, iar jumătate din acest timp am avut inima cât un purice pentru puiul meu.
Această experiență m-a făcut să mă gândesc la toate mamele care au trecut sau trec prin momente grele alături de copiii lor. Mereu când sunt întrebată dacă mai pot, dacă sunt obosită, dacă am apucat să dorm, în mintea mea răspunsul e mereu același: pentru copilul meu aș face înconjurul lumii de câte ori ar fi necesarPuterea unei mame este infinită și mă bucur că după tot ce am trăit, pot să vă las aici povestea noastră de încurajare”, a mai scris Alice.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..