HomeStiri Mondene Vunk a creat “Un nou univers”!

Vunk a creat “Un nou univers”!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 797 views
Trupa-VUNK_640x382 in Stiri Mondene

“Primul clip viu” şi-a găsit, în sfârşit jumătatea! După ce, în urmă cu două săptămâni, băieţii de la trupa Vunk au scos pe piaţa muzicală doar jumătate din videoclip, a venit momentul lansării complete a piesei “Un nou univers” (#PrimulClipViu)!

Trupa-VUNK_640x382

În cele două săptămâni de la apariţie, bucăţi din cea de-a doua parte a videoclipului au apărut în mediul online. Iar cei care au reuşit să le pună cap la cap au fost răsplătiţi cu invitaţii VIP la concertul trupei Vunk de pe 7 octombrie.

„Clipul şi-a găsit jumătatea în mijlocul celor care au ajutat să se întâmple asta. <<Un Nou Univers>>, piesa care dă şi titlul concertului nostru de pe 7 octombrie, evenimentul multimedia al anului, nu putea să nu se arate pentru prima dată decât la cel mai important eveniment online, Webstock. Povestea lui UNU sper să inspire oamenii să găsească propriul univers”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

“<<Un Nou Univers>> este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschiși decât cu ochii închiși, pentru cei care-și doresc mai mult de la ei înșiși, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, <<Un Nou Univers>> este pentru cei care sunt sinceri cu ei înșiși”, a mai adăugat Cornel Ilie.

Concertul de pe 7 octombrie va avea loc la Sala Polivalentă. În încheierea spectacolului va cânta trupa Robin and the Backstabbers.

Sursa foto: viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed