HomeStiri Mondene Vunk, piesă nouă

Vunk, piesă nouă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 862 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/vunk-filmare-clip-asa-si-petru-ivu.jpg

Trupa Vunk a lansat ieri, 10 februarie, o nouă piesă de dragoste destinată tuturor îndrăgostiţilor, mai ales acum cu apropierea Valentine’s Day. Se presupune că noua lor piesă va fi una dintre cele mai frumoase cântece de iubire din această primăvară.

vunk filmare clip asa si - petru ivu

Realizarea videoclipului a durat destul de mult timp, în jur de 14 ore de filmări, pentru a prinde cele mai potrivite şi frumoase cadre specifice străzilor din minunata Veneţie. O echipă alcătuită din şapte oameni au îndurat un frig năpraznic şi au muncit foarte mult pentru găsirea cadrelor potrivite pentru filmarea scenelor perfecte din cadrul videoclipului noii piese, intitulate ”Iubește-mă de tot”.

Clipul are ca protagoniste două fete, Ana Maria Guran, o talentată  tânără actriță considerată ”viitorul fenomen” al filmului românesc, datorită interpretării rolului din ”Lumea e a mea”, și fotomodelul, Ana Maria Ilinca.

”Iubirea, de cele mai multe ori, in ochii lumii, se întâmplă între oameni nepotriviți. Iubirea este o relație construit pe emoție, nu pe logică. Este o relație de dependență și fiecare dintre noi avem „cheile” cuiva și le căutam la alții pe cele care ne deschid nouă sufletele. Am ales să arătam în clip o astfel de relație, între două personaje feminine. Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care îi judeca”, a declarat solistul trupei, Cornel Ilie.

 

Mesajul transmis de trupă ar fi următorul:

“Dacă stați lângă o persoană o zi, să stați o zi, dar să o iubiți #detot! Să fie o pasiune dusă până la capăt, să nu fie cu jumătăți de măsură.”

 

Sursa photo: urban.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed