Coafuri simple si rapide la indemana oricui

457

Acest sezon se concentreaza asupra simplitatii, asa ca adapteaza-ti imaginea si joaca-te cu aceste coafuri simple si rapide, care sunt la moda si atrag atentia.

Coafuri simple si rapide

Faptul ca parul simplu nu arata fabulos este o o minciuna, deoarece stilistii au dovedit contrariul de nenumarate ori. Daca ceea ce cauti sunt coafuri simple si rapide de zi cu zi, care sa te ajute sa arati bine oricand, urmatoarele stiluri sunt o sursa perfecta de inspiratie. Influentele stilurilor sunt aceste coafuri simple si rapide, stiluri variate, pe care trebuie sa te bazezi oricand iti aranjezi parul.

Coafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapide

Femeile care si-au descoperit abilitatile de impletire pot realiza o coafura sexy folosindu-se de lungimea parului si de putin timp pentru a-si rasuci parul intr-o parte sau pentru a-l impleti, incat sa obtina un stil dezordonat si seducator. Aceste coafuri simple si rapide au o sofisticare subtila, care nu trece niciodata neobservata, asadar daca vrei sa arati fabulos fara sa petreci prea mult timp in aranjarea parului, alege impletiturile. Vei avea o coafura populara in cateva minute!

Impletiturile frantuzesti, cele sub forma de franghie sau coada de peste sunt cele mai cunoscute tehnici de impletire, asa ca perfectioneaza-te si in curand vei fi fi capabila sa iti aranjezi pletele pe drum, incat sa nu fii niciodata luata prin surprindere cand vine vorba de frumusete!

Coafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapide

Daca ai un par lung, o coafura ridicata si fabuloasa este rezolvarea problemelor tale zilnice de aranjare. Dintr-o selectie variata de coafuri simple si rapide, coada si cocul sunt cele mai populare si simple aranjari, avand diferite variatii, ceea ce inseamna ca nu esti nevoita sa porti acelasi look de doua ori. Joaca-te cu cozile pozitionate sus sau la mijlocul capului, evidentiind astfel o textura neteda sau varfuri usor ondulate sau treci catre un nivel mai sofisticat si impleteste o coada, invartind-o pe langa baza ei, creand astfel un coc impletit.

Daca ceea ce cauti sunt coafuri simple si rapide pentru par lung, cocurile ciot si rasucirile fixate cu elastic sau agrafe ar trebui sa te ajute sa creezi o coafura fara sa conteze textura parului natural, asa ca fii creativa si realizeaza oricare dintre aceste coafuri fabuloase! Imaginea care nu va pali niciodata este cea naturala, deci conteaza pe textura naturala a parului tau, odata ce esti sigura ca suvitele tale inca mai au volum…

Buclele elegante pierdute, onduleurile obraznice sau stilurile dezordonate sunt perfecte pentru coafuri simple si rapide, asa ca nu te teme sa le incerci si joaca-te cu textura naturala a parului tau!

Coafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapideCoafuri simple si rapide