Tunsori pentru par moale si rar

1525

Un par moale si rar poate fi tuns si coafat destul de greu. Dar cu sfaturile potrivite, poti obtine un look de invidiat. Arunca o privire peste ideile noastre de tunsori si iesi in evidenta cu frumusetea parului tau.

Tunsori pentru par moale si rar

Alege cele mai bune stiluri pentru parul tau moale si rar. Reinventeaza-te cu cele mai moderne tunsori.

Alegerea tunsorii potrivite este mai usoara daca dai putin volum parului tau moale. Celebritati precum Jennifer Aniston si Gwyneth Paltrow au parul moale si subtire, si totusi aleg cele mai bune tunsori. Inspira-te de la ele si alege si tu look-ul potrivit.

Tunsori pentru par moale

Daca stii deja ce produse de styling te pot ajuta sa obtii putin volum, este mai usor sa te hotarasti in privinta tunsorii. Afla care sunt cele mai populare si moderne tunsori potrivite pentru parul moale si rar.

Tunsori pentru par rar

Boburi pentru parul moale si rar
Victoria Beckham sau Eva Longoria poarta astfel de boburi. Aceste tunsori in combinatie cu produsele ce dau volum parului duc la obtinerea unui look fabulos. Boburile se potrivesc de minune parului subtire. Lungimea potrivita este pana la falci si ii poti adauga si un breton intr-o parte.

Tunsori pentru par subtire

Onduleuri si tunsori filate
Coafurile potrivite pentru parul moale includ si onduleuri cu mult volum. Poti alege o tunsoare usor filata spre varf daca ai parul ondulat natural sau incearca o tunsoare mai lunga cu onduleuri facute cu ondulatorul.

Cea mai usoara cale de a obtine onduleuri cu volum este uscarea parului cu o perie rotunda.

Tunsoare par moale

O tunsoare filata se potriveste de minune unui par subtire de lungime medie, pentru ca iti da putin volum. Poti incerca si o tunsoare pixie cu un breton modern.

Tunsoare par rar

Tunsori lungi pentru parul subtire si moale
Daca ai parul lung si moale trebuie sa alegi cu grija tunsoarea. Daca iti filezi parul, poti obtine putin volum.

Indiferent de coafura si tunsoarea pe care o alegi, trebuie sa te asiguri ca partea de jos nu este filata. Ideea e sa dai volum parului tau.

Poti incerca si un permanent la radacini pentru mai mult volum. Dar un perment total este o varianta mai buna daca vrei volum, dar nu ai timp sa iti usuci parul cu uscatorul in fiecare zi…

Tunsoare par subtireTunsoare Jenifer lopezcoafura par ondulat