Învaţă să te îmbraci cu stil

1616

Pentru a învăţa cum să te îmbraci cu stil este nevoie să ţii cont doar de câteva lucruri mărunte pe care va trebui să le iei în calcul, asta în cazul în care vrei să dovedești rafinament şi eleganţă prin intermediul hainelor pe care le porţi.

Învaţă să te îmbraci cu stil

A învăţa să te îmbraci cu stil nu presupune nimic altceva decât un set de reguli de bază pe care va trebui să le aplici şi uite aşa vei fi admirată de fiecare dată când treci pe stradă, iar celelalte doamne şi domnişoare se vor grăbi să îţi copieze ideile.

  • Axează-te pe lucrurile simple

Primul pas pentru a învăţa cum să te îmbraci cu stil este să realizezi că simplitatea este mereu cea mai bună alegere, indiferent de contextul în care te afli. Pentru asta, va trebui să eviţi să combini sau să porţi haine şi accesorii prea încărcate. O rochie simplă, neagră, va fi mereu o alegere mai bună decât una decoltată şi plină de paiete.

  • Evită ceea ce nu te avantajează

Următorul lucru pe care trebuie să îl ai în vedere dacă vrei să te îmbraci cu stil este să porţi numai acele haine în culori şi croieli care să fie adecvate vârstei şi constituţiei tale. Un roz neon nu i se va potrivi niciodată unei doamne de 30-40 de ani, ci un roz pudrat sau pastelat care va da impresia de bun-gust şi eleganţă.

Mai mult decât atât, nu lua de la reduceri haine care nu ţi se potrivesc numai pentru că sunt la preţ mai avantajos, mai bine cheltui puţin mai mult pe nişte piese vestimentare care să fie potrivite pentru tine.

  • Optează pentru lucrurile clasice

A învăţa să te îmbraci cu stil presupune şi să investeşti în piese şi accesorii care au fost la modă şi în urmă cu 10-20 de ani, dar şi acum, acestea dând întregii ţinute un aer boem. Exemple de piese atemporale sunt: pantofii nude, clasica rochie neagră şi celebrul şirag de perle. Dacă le vei insera în ţinuta ta, nu vei părea demodată, ci din contră, vei crea una în care eleganţa e la ea acasă.

  • Alege şi creează-ţi propriul stil

Cea mai mare greşeală pe care femeile o fac este să creadă că ceea ce văd pe podiumurile de modă este ceea se potriveşte oricui. Totuşi, dacă vrei să înveţi să te îmbraci cu stil este nevoie să realizezi că identificarea unuia care să ţi se potrivească sau crearea unei anumite semnături personale asupra unei ţinute este ceea ce ai nevoie pentru a evita să pari trasă la indigo atunci când ieşi pe stradă.

  • Bazează-te pe culori neutre

Ultimul sfat de care trebui să ţii cont atunci când alegi să te îmbraci cu stil este să optezi pentru culorile neutre sau „nonculori” pentru ca întreg outfit-ul să nu pară prea încărcat. Asta nu înseamnă că nu poţi purta şi haine în culori sau imprimeuri, ci numai să foloseşti şi o nuanță ca bej sau „nonculorile” negru, alb…

Acestea sunt cele mai bune sfaturi pe care trebuie să le ai în vedere atunci când vrei să înveţi să te îmbraci cu stil. Dacă le vei pune în aplicare, cu siguranţă că ţinuta pe care o vei crea va radia de eleganţă şi rafinament.

Învaţă să te îmbraci cu stil 16 Învaţă să te îmbraci cu stil 15 Învaţă să te îmbraci cu stil 14 Învaţă să te îmbraci cu stil 13 Învaţă să te îmbraci cu stil 12 Învaţă să te îmbraci cu stil 11 Învaţă să te îmbraci cu stil 9 Învaţă să te îmbraci cu stil 8 Învaţă să te îmbraci cu stil 7 Învaţă să te îmbraci cu stil 6 Învaţă să te îmbraci cu stil 5 Învaţă să te îmbraci cu stil 34 Învaţă să te îmbraci cu stil 3 Învaţă să te îmbraci cu stil 2