Igiena intima este necesara si obligatorie

221

Nimanui nu ii place sa vorbeasca despre igiena intima, dar, daca aceasta s-ar realiza cu produse adecvate, ar disparea peste jumatate dintre situatiile jenante.

Igiena intimă este necesară și obligatorie

Igiena este ceva obligatoriu si necesar, insa unele femei exagereaza atunci cand curata zona perineului si fac dusuri vaginale sau folosesc sapunuri necorespunzatoare, iar aceste actiuni pot avea si efecte negative: daca orice bacterie din acel loc este eliminata, sunt mari sanse ca alte bacterii mai nocive sa isi faca aparitia.

Ginecologii tin sa traga un semnal de alarma si spun ca mai mult de jumatate dintre consultatii nu ar mai avea loc daca s-ar folosi produse speciale si de calitate pentru igiena intima.

Produsul potrivit

Totul este foarte simplu: cum exista produse pentru fata sau creme pentru maini, la fel exista si produse special concepute pentru zona intima, care se gasesc in orice farmacie sau hipermarket…

Nu trebuie folosit in zona intima produse parfumate sau mai rau, deodorant. Nu trebuie sa dormi cu chiloti foarte stramti pe tine, deoarece favorizeaza cresterea umiditatii locale care duce la cresterea numarului de bacterii. Nu trebuie purtati zilnic ciorapi sau colanti sintetici, pentru ca acestia favorizeaza aparitia si dezvoltarea ciupercilor.

loading...
Articolul precedentTocana de pui in stil african
Articolul următorDieta adecvata trateaza infertilitatea

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!