Ce inseamna cand visezi sange

1309

Visele ne spun foarte multe lucruri, dar este foarte important sa stim sa descifram corect simbolurile acestora. De multe ori se adeveresc, asa ca merita sa aflam cate ceva despre ceea ce visam. Arunca o privire peste randurile urmatoare si afla semnificatiile unui vis in care apare sangele.

Ce inseamna cand visezi sange

Un vis in care sangele este elementul principal semnifica pasiune, dragoste, dar poate prevesti si dezamagiri.

Cand in vis iti apare ceva scris cu sange, asta inseamna ca muncesti foarte mult pentru a duce la indeplinire un plan de mult inceput.

Cand vezi in vis sange pe pereti, inseamna ca e timpul sa-ti infrunti temerile si sa incerci sa depasesti niste obstacole.

Cand visezi ca sangerezi, e semn ca trebuie sa-ti iei o vacanta sau macar o mica pauza, pentru ca incepi sa te extenuezi la locul de munca. Sangerarea in vis mai poate semnifica si regrete fata de actiuni intreprinse in trecut.

Daca visezi ca ai sange pe maini, inseamna ca in plan profesional vei avea parte de o dezamagire. Daca sangele apare pe haine inseamna ca esti inconjurat de oameni care incearca sa-ti faca rau. E semn ca trebuie sa fii atent la anturaj.

Daca o femeie insarcinata se va visa sangerand, inseamna ca va avea un copil puternic si plin de energie.

Cand in visul ta sangele apare imprastiat peste tot, inseamna ca stresul de la locul de munca te afecteaza din ce in ce mai mult.

Daca visezi ca sangele curge suvoaie, inseamna ca in viitorul apropiat vei avea parte de un castig material sau de un bonus financiar deloc de neglijat.

Un vis in care sangele este in prim-plan poate fi si un semn de vindecare sufleteasca. Desi aceste vise sunt destul de infricosatoare, nu sunt neaparat prevestitoare de rau. Un vis cu sange, in anumite traditii occidentale, este aducator de bucurii si noroc. In traditia romaneasca, visele in care apare acest simbol nu sunt bune. Un vis in care apare mult sange, sub orice forma, e semn de dezamagiri, tristete, necazuri.

Potrivit romanilor, cand in visul tau apare sange uscat, inseamna ca vei avea probleme la locul de munca. Daca te visezi scuipand sange, inseamna ca in curand vei suferi de o afectiune medicala. Cand vezi sangele langa tine e un semn de necaz, doliu. Poate romanii sunt mai pesimisti din fire si, de aceea, visele cu sange sunt interpretate in mod atat de negativ…

Concluzia e ca un vis in care apare sangele poate fi atat un semn ca exista cateva probleme in viata ta, dar poate fi si aducator de succes si de beneficii. Nu e negrul chiar atat de negru, nu?