Horoscop saptamanal 2-8 Octombrie 2017

275

Berbecii au parte de o săptămână încărcată, Racii vor avea grijă de sănătatea lor, iar Vărsătorii găsesc rezolvarea unor probleme mai vechi.

Horoscop saptamanal 2-8 Octombrie 2017

Horoscop săptămânal 2-8 Octombrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Această săptămână va fi una extrem de încărcată pentru voi, deoarece nu doar că veți primi multe lucruri de făcut la muncă, ci veți avea de rezolvat și unele probleme mai vechi din plan personal pe care le-ați tot amânat. S-ar putea ca pe la jumătatea săptămânii să vă simțiți epuizați și să aveți impresia că nu aveți cum să terminați tot ce trebuie făcut, însă cu o bună organizare totul poate fi dus la bun sfârșit.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Aveți o săptămână plină, însă se va găsi timp pentru orice activitate pe care vă doriți să o faceți. La muncă totul va merge bine, posibil să existe câteva întârzieri cu un proiect, însă totul se va rezolva până la data limită. În plan familial totul este perfect, aveți timp suficient pe care să-l dedicați persoanelor dragi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va trebui să treceți peste câteva obstacole în această săptămână, în special în plan profesional. Un coleg mai tupeist s-ar putea să culeagă laurii și pentru munca voastră sau să fie promovat. Vă simțiți nedreptățiți și din acest motiv ați putea neglija puțin treburile de la serviciu. Cel mai bine ar fi să vă liniștiți și să vă dați interesul, la fel ca până acum.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Săptămâna aceasta o veți dedica în mare parte sănătății. Vă veți duce și vă veți face un control de rutină sau veți face un consult referitor la o problemă care vă supără de foarte multă vreme. Ar fi indicat chiar să încercați să fiți puțin mai activi, să faceți niște exerciții acasă, puțin jogging sau un abonament la sală pentru cei cu mai mult timp liber, deoarece aceste activități sunt binevenite.

Leu (23 iulie – 22 august)

Veți experimenta tot felul de emoții în aceste șapte zile. De la tristețe până la invidie sau de la fericire până la gelozie, veți trece prin toate emoțiile posibile. Schimbările de la o stare la alta nu-i înnebunesc doar pe cei din jur, ci și pe voi. Nu înțelegeți ce se întâmplă cu voi. Nu vă speriați, este o pasă de moment, totul va reveni la normal până la finalul săptămânii!

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

V-ați organizat atât de bine această săptămână, încât ați reușit să vă faceți câte puțin timp pentru oricare activitate la care doriți să luați parte pe parcursul acestor zile. Chiar dacă aptitudinile voastre de organizatori sunt extraordinare, câteva invitații de ultim moment sau chiar o călătorie de serviciu urgentă s-ar putea să vă dea peste cap tot programul.

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Câteva proiecte atât profesionale, cât și personale, începute de ceva vreme, își vor găsi finalitatea în această săptămână. Veți fi foarte mândri de ce ați reușit să realizați, lucru care este cât se poate de normal. Încercați totuși să vă păstrați și o oarecare notă de modestie, deoarece altfel s-ar putea să-i supărați pe oamenii care v-au ajutat la finalizarea acestora.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Veți fi excesiv de sensibili mai ales în prima jumătate a acestei săptămâni. Vă va supăra și cel mai neînsemnat incident. Cei dragi vă vor fi alături și vă vor înțelege această pasă, însă ar trebui să încercați să vă reprimați puțin această sensibilitate la locul de muncă, pentru că altfel s-ar putea să vă treziți în mijlocul unui conflict iscat de voi fără vreun motiv întemeiat.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Sunteți persoane extrem de determinate, iar în această săptămână această determinare va ajunge la cele mai înalte cote. Tot ce v-ați propus sau vă veți propune în decursul zilelor veți duce la capăt cu lejeritate. Nu există lucru sau persoană care să vă poată sta în cale, pentru că determinarea e atât de mare încât veți găsi soluții pentru orice obstacol.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Această săptămână se va învârti în jurul cuvântului spontaneitate. Tot ce veți face va fi rezultatul unei decizii luate pe moment, bazate pe instinct, fără să fi analizat înainte situația. Deși în majoritatea cazurilor instinctul vă va fi de ajutor, aveți totuși grijă, unele decizii ar trebui gândite și analizate în profunzime, deoarece pot avea consecințe pe o perioadă extrem de îndelungată.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Niște probleme pe care ați tot încercat să le rezolvați, însă nu ați reușit să le dați de cap, își vor găsi rezolvarea în această săptămână. Odată cu scăparea de acestea veți avea puțin timp pentru voi și persoana iubită, nu ezitați să vă dedicați niște timp vouă sau chiar să cheltuiți câțiva bani pentru plăcerile voastre, sumele cheltuite să fie totuși moderate…

Pești (19 februarie – 20 martie)

Această săptămână va fi una extrem de liniștită, fără incidente sau întâmplări prea importante. Acest lucru vă oferă ocazia de a vă mai acorda niște timp vouă înșivă. Nu ar fi rău să citiți o carte, să ieșiți la un film bun sau să luați persoana iubită și să acordați puțin timp activităților fizice care să pună sângele în mișcare.