Horoscop saptamanal 11-17 Ianuarie 2016

198

Horoscopul saptamanal 11-17 Ianuarie 20166. Citeste horoscopul saptamanii 11-17 Ianuarie si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Horoscop-saptamanal-11-17-Ianuarie-2016

Berbec

Faci o foarte bună combinație între muncă, efort, timp și suflet. Problema este că familia s-ar putea să nu-ți aprecieze eforturile. Sunt indicate discuțiile lungi și serioase. Este o perioadă de succes pentru relații serioase și este un moment ideal pentru a te întoarce la iubirile din trecut.

Taur

Ar trebui să fii mai moderat, deși nu este tocmai punctul tău forte. Se pare că banii sunt în floare în perioada aceasta. Nu este o săptămână bună pentru a face promisiuni pentru că vei sfârși prin a le regreta.

Gemeni

Ai un prieten foarte apropiat pe care îl simți ca pe un frate. Ai grijă însă. Chiar dacă sentimentele pe care le ai nu pot fi modificate, acțiunile tale pot fi controlate. Cu banii nu stai foarte bine, dar muncești din greu să te ridici pe propriile picioare.

Rac

Dacă ești capul familiei, ai foarte multe responsabilități. Dacă nu ești în această situație, ai mai puțină autoritate, dar primești ce vrei cu puțin respect. Unii dintre voi s-ar putea simți fie epuizați, fie neputincioși în a-și exprima sentimentele despre propria fericire.

Leu

Ești foarte activ. Aceste activități depind de poziția pe care o ocupi în cadrul familiei tale. Dacă nu ești capul familiei, fii bucuros. Este o sarcină foarte dificilă pentru adulți. Ai sentimente foarte puternice și opinii care cer exprimate. Forțează-te să intri în teritorii necunoscute ție.

Fecioară

Concentrează-te și gândește-te atent la tot ce ai de făcut. S-ar putea să fii obosit sau epuizat încercând să îți dai seama dacă trebuie să alegi să cheltui banii pe necesități sau pe plăceri. O să te simți vinovat pentru o anumită faptă și nu poți face nimic cu privire la asta.

Balanță

Este armonie și fericire în jurul tău. Începi să te simți mai conservator. Începi să te gândești dacă e cazul să cheltui pentru familie ca și întreg sau dacă vrei să cheltui bani pentru fiecare în parte. Ar fi mai bine să stai puțin singur, să-ți găsești pacea și să îți construiești propria fericire.

Scorpion

Cooperarea lipsește foarte mult în această perioadă. Ai nevoie de ajutor, de discuții. Nu este o săptămână bună pentru cei singuri și simți că nimic nu este suficient pentru tine. Ești loial și ceri același lucru în schimb. Unii s-ar putea să fie dezamăgiți sau deziluzionați.

Săgetător

Pui foarte mult efort în rezolvarea unor probleme legate de bani, efort, timp sau chiar reputație. Te pregătești de petrecere, celebrări sau sărbători. Este o perioadă foarte interesantă pentru romantism pentru că treci de la o extremă la cealaltă foarte repede. Totul începe foarte compromițător, dar apoi se transformă în neînțelegere și refuz.

Capricorn

Trebuie să discuți pentru a lua decizii înțelepte. Ai grijă cum îi tratezi pe cei mici. Nu este o soluție să îi recompensezi pentru că devine nedrept să îl premiezi pe unul din ei, în timp ce pe celălalt îl tratezi în mod obișnuit. Nu este o perioadă bună pentru iubire. S-ar putea să fii rușinat de ceva anume.

Vărsător

S-ar putea să ai probleme cu disciplina sau să simți constrângere din partea partenerului. Apar brusc îmbunătățiri. Dragostea și comunicarea nu sunt favorizate. Cei singuri pot experimenta dezamăgirea sau nervii. Se ivesc secrete șocante despre trecut. Este o săptămână bună în carieră dacă te implici.

Pești

Este o săptămână excelentă pentru cei singuri. Fă tot ce poți în această perioadă. S-ar putea să survină anumite probleme de sănătate neașteptate. De asemenea, apar anumite cheltuieli cum ar fi reparații, cumpărături sau chiar un abonament la sală de care ai nevoie urgent.