Horoscop zilnic Miercuri, 11 Ianuarie 2017

85

Berbec

Horoscop-zilnic-Miercuri-11-Ianuarie-2017
E posibil ca nimeni să nu creadă transformarea miraculoasă prin care vei trece, pentru că nu va fi vizibilă fizic, dar aceasta va avea loc. În mod cert, vei primi șansa de a prelua controlul asupra vieții tale și te vei simți din nou stăpână pe tine însăți. Nu e magie, e doar puterea voinței tale care te ajută să treci peste o temere ce te-a ținut pe loc un timp îndelungat. În relația amoroasă, deși funcționează bine, va trebui să îți aduci și tu aportul pentru a scoate lucrurile din monotonie și a crea amintiri frumoase alături de omul iubit.

Taur

E important să avem relații puternice. Dar, câteodată, unele dintre ele, oricât de intime ar fi, vin la pachet cu anumite responsabilități economice care ne pot îngreuna. Oricât am ține la o relație, aceasta ne provoacă o mare tensiune dacă simțim că suntem datori cu ceva. Iar dacă acele datorii sunt reale, vor fi un mare obstacol în relație. Încearcă astăzi să îți amintești că lucrurile cu adevărat importante în relația ta cu o persoană iubită nu sunt, de fapt, cele care pot fi definite cu cifre. Pe de altă parte, poate că ar fi momentul să te răsfeți puțin, acum că ai o oarecare stabilitate economică. Nu mai sta pe gânduri și cumpără geanta aceea la care visezi de mult.

Gemeni

Deși în trecut a trebuit să te lupți la fiecare pas, ar trebui să încerci o abordare mai pacifică. Azi, în loc să strângi din dinți, va fi suficient să îți ascuți simțurile și să fii intuitivă. Nici la locul de muncă nu va fi foarte ușor azi, e recomandabil să îți menții calmul, și să nu te amesteci în ceea ce nu trebuie. Cu toate astea, îți vei da seama de puterea amețitoare pe care o are un zâmbet în relațiile cu oamenii din jur.

Rac

E posibil ca azi să te simți împărțită, indecisă, căci se trage de tine în două direcții. Nu te panica, e ceva trecător! În viitorul apropiat vei găsi, în sfârșit, forța interioară și o claritate care te va propulsa înainte. În relația amoroasă, nu mai fi mereu atât de încăpățânată, ci încearcă să ajungi la un acord comun cu persoana dragă, pune mai mult de la tine, fii mai înțelegătoare și totul se va schimba în bine, desigur. În ceea ce privește viața profesională, proiectele noi te vor îngrijora mai mult decât ar trebui, așa că liniștește-te: ești 100% competentă pentru a le duce la capăt!

Leu

Este improbabil ca azi să afli că ești moștenitoarea cuiva din vreo țară îndepărtată, dar e posibil să afli că ești beneficiarul unui soi de încoronare, cine știe? Apar în viața ta posibilități noi de transformare și evoluție care îți conferă o senzație de putere. La serviciu, cu puțină atenție vei reuși să duci până la capăt tot ce îți propui, pentru că și norocul e de partea ta. Același noroc va fi de partea ta și la o sesiune de shopping, așa că încearcă să ieși la o tură, în timpul liber.

Fecioară

Nu putem ști mereu la ce se gândesc alți oameni, iar câteodată e greu să înțelegem acest lucru, dar cu puțin efort vei reuși. Ai grijă zilele acestea cu supozițiile pe care le faci, se poate să nu ai dreptate și unii oameni să fie ofensați. Înarmează-te cu tot tactul pe care îl deții și cucerește lumea cu bunătatea ta. La locul de muncă se va repeta aceeași poveste, așa că gândește înainte să vorbești, altfel ai putea să îți pui piedici singură.

Balanță

Azi pare că toți cei din jurul tău îți găsesc defecte, mai mult decât de obicei. Nimeni nu e perfect, dar nu înseamnă că meriți niște critici dure fără motiv. Nu e ușor pentru cei din jur să găsească defecte, așa că e posibil ca tu să fii cea care le scoate în evidență. Fă tot posibilul pentru a opri această tendință și lucrurile vor reveni la normalitate. De asemenea, ai grijă la oamenii din jur: nu poți avea încredere în oricine azi. Relația cu omul iubit se va îmbunătăți dacă reușești să te relaxezi și să vorbești despre lucrurile care te deranjează.

Scorpion

Te vei confrunta zilele acestea cu multe întrebări la care este posibil să nu ai răspuns. E timpul să faci o pauză pentru a-ți analiza sufletul. Ce îți dorești cu adevărat, încotro te îndrepți, cine ești cu adevărat? Ești singura care poate răspunde acestor întrebări. În același context, e momentul potrivit de a face o mică excursie, în care să afli mai multe despre tine. În orice caz, poți fi mândră de ceea ce ai realizat până acum. La locul de muncă, vei primi propuneri noi care te vor face să te întrebi dacă realmente e un lucru bun să continui pe drumul pe care l-ai ales, sau dacă ar fi bună o schimbare.

Săgetător

Concentrează-te azi pe a face o autoanaliză, și amintește-ți că aceasta trebuie să fie mereu cât mai moderată. Nu te implica în certuri care nu au legătură cu tine, pentru că s-ar putea să ieși afectată din acestea. Azi, încearcă să fi cât mai neutră și echilibrată posibil, pentru că tendința ta va fi exagerarea. Pot apărea posibile certuri la muncă, așadar menține-ți atitudinea pașnică și vei avea doar de câștigat. În viața amoroasă, nu te mira dacă perechea ta nu te suportă: vei avea tendința să fii încăpățânată și vei evita soluționarea problemelor din cuplu. Ia-o mai ușor, înțelege-l și pe el.

Capricorn

Înarmează-te cu optimism azi și ține cont de faptul că vei avea o tendință spre pesimism, deci nu ceda. Rămâi pe poziții, pentru că în viitorul apropiat, Mercur îți va aduce încrederea de care ai nevoie pentru a vedea lucrurile mult mai clar. La locul de muncă va trebui să înveți și să depui un efort mult mai mare decât de obicei, dar va merita, pentru că vei obține ceea ce urmărești de ceva timp.

Vărsător

Nimănui nu-i place să fie limitat de situația economică, ba din contră, toți ne dorim să avem un săculeț fără fund, plin cu bani. Dar dacă nu ai fi limitată din acest punct de vedere, abilitățile tale excepționale nu ar mai fi antrenate. Dacă știe cineva cum să profite la maximum de orice situație dificilă, aceea ești tu, iar oamenii din jur văd asta. Puțin câte puțin, vei începe să fii apreciată pentru aceste abilități, poate că ar trebui să începi să te apreciezi și tu. Nu îți face griji pentru examene sau interviuri, pentru că tocmai aceste abilități te vor ajuta să treci cu bine peste ele…

Pești

Azi e momentul să te gândești și la tine. Nu-i lăsa pe alții să ia deciziile în locul tău, și profită pentru a spune ceea ce îți dorești cu adevărat. Deși te simți într-o nesiguranță continuă, fă efortul de a trece peste acest lucru, deoarece îți poate afecta relația amoroasă și randamentul la locul de muncă. Vei avea o zi obositoare azi, așa că e bine să iei lucrurile încet și să îți îndeplinești sarcinile puțin câte puțin. La sfârșitul zilei, ți-ar prinde bine un moment de relaxare.