Horoscop zilnic Vineri, 30 Decembrie 2016

178

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri, 30 Decembrie 2016. Citește horoscopul zilei de Vineri, 30 Decembrie 2016 și afla ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop-zilnic-Vineri-30-Decembrie-2016

Berbec:
Persoanele născute în zodia Berbec vor multe de la viață, dar le este frică să își mărturisească planurile. Au realizat o bază solidă de la care pot porni, însă au unele îndoieli. Nu trebuie să ezite să pună întrebări sau să ceară sfaturi. Sunt mulți oameni dispuși să îi ajute.

Astăzi, Berbecii își vor demonstra loialitatea față de un prieten. Simpla lor prezență va fi liniștitoare.

Taur:
Se anunță schimbări în viața de familie pentru Tauri. Comportamentul lor va fi mai autoritar și vor avea mai multe pretenții de la copii. Este o schimbare în bine, dar nu trebuie să fie prea stricți, asta i-ar putea îndepărta pe cei dragi.

La locul de muncă, nativii zodiei Taur vor avea de ținut un discurs în fața colegilor, care așteaptă multe de la ei. Emoțiile vor fi și ele acolo, dar totul va decurge bine.

Gemeni:
O persoană dragă nativilor din zodia Gemeni este în suferință și ei vor fi acolo să ajute. Fie că e vorba de un ceai sau o vorbă bună, orice contează și va face bine.

Gemenii vor beneficia de venituri peste măsură și vor investi banii în ceva ce voiau să facă de mult timp. În relația amoroasă totul decurge bine, dar ar trebui să își arate mai des sentimentele.

Rac:
Astăzi, Racii sunt sensibili la vorbe frumoase și situații romantice. Ar trebui să își controleze emoțiile, pentru că unele persoane i-ar putea manipula. Nu toți oamenii sunt demni de încredere.

Tensiunea crește la locul de muncă, iar persoanele născute sub semnul Racului vor primi critici la adresa unui proiect care nu a ieșit cum trebuia.

Leu:
Leii vor să își impună autoritatea prin metode bazate pe intimidare, ridicarea tonului sau atitudine critică. Poate va avea efect de moment acest comportament, dar nu își vor demonstra puterea.

O surpriză îi așteaptă pe nativii zodiei Leu. Poate fi vorba de o persoană pe care nu au mai văzut-o de mult sau o invitație la o activitate relaxantă.

Fecioară:
O despărțire de o persoană sau o situație îi va pune într-o dispoziție nostalgică pe cei născuți în zodia Fecioară. Ar fi utilă o analiză a trăirilor, poate fi vorba de o confuzie de sentimente.

Fecioarele pot fi exemple de urmat pentru unele persoane care nu știu să își controleze venitul financiar. Spre exemplu, îi vor învăța personal pe alții cum să își gestioneze economiile.

Balanță:
Nativii zodiei Balanță se vor simți epuizați din cauza unor probleme de acasă. Dacă până acum au ascuns unele aspecte, astăzi este timpul să le scoată la suprafață. Împreună cu ceilalți trebuie să găsească o soluție optimă.

Rutina trebuie evitată în relația amoroasă a Balanțelor. O seară specială ar fi benefică pentru ambii parteneri.

Scorpion:
Inspirația de care dau dovadă Scorpionii s-ar putea pierde dacă nu o canalizează asupra unei acțiuni productive. Schimbările frecvente de dispoziție îi pot aduce în pragul unor treburi inutile.

Capriciile de moment a persoanelor născute în zodia Scorpion îi pot face neatenți la oportunitățile ce se ivesc în cale.

Săgetător:
Astăzi Săgetătorii vor afla pe pielea lor că extremele într-adevăr se atrag. Vor cunoaște o persoană total diferită de ei în concepții și credințe de care se vor simți atrași și vor lega o prietenie.

Alimentația nesănătoasă va afecta în cele din urmă sănătatea celor născuți în zodia Săgetător. Mâncatul în oraș nu este cea mai bună opțiune.

Capricorn:
Schimbările importante pentru Capricorni încep din familie. Banii câștigați la locul de muncă le vor permite să se întrețină singuri. Anumite lucruri nu mai funcționează în familie ca înainte și trebuie să se descurce singuri.

Oboseala zilnică provine și din faptul că persoanele născute în zodia Capricorn nu au un nivel de confort ridicat acasă. O mică schimbare prin cameră i-ar ajuta.

Vărsător:
Dorința de popularitate îi face pe Vărsători extremiști și își scot la suprafață unele aspecte din viața lor. Această expunere poate fi șocantă pentru unele persoane.

Nativii zodiei Vărsător sunt suspicioși în privința unei persoane apropiate. Mai întâi ar trebui să îi asculte punctul de vedere și apoi să tragă concluziile.

Pești:
Credințele nativilor din zodia Pești, prietenii, concepțiile pot lua o întorsătură radicală  și pot fi supuse schimbărilor. Planurile pot lua alte direcții și urmează o perioadă instabilă…

Sfaturile constructive îi vor supăra pe cei născuți în zodia Pești, pentru că nu vor înțelege pe moment rostul lor. Pe parcurs vor fi foarte utile.