Aripioare de pui la tava

Share

Aripioarele de pui la tava reprezinta reteta moderna a aripioarelor de pui.

Aripioare de pui la tava

Aripioarele de pui la tava sunt reteta ideala pentru serile cu prietenii si se prepara rapid.

Ingrediente pentru aripioare de pui la tava:

  • 1,5 kilograme aripioare de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de sos iute
  • 3 linguri otet de cidru
  • 3 linguri de miere
  • ulei de masline
  • sare
  • boia
  • sos Worcestershire

Mod de preparare pentru aripioare de pui la tava:

  • Se va amesteca usturoiul cu uleiul de masline, otetul de cidru, boiaua, sosul Worcestershire, un praf de sare, sosul picant, mierea si ceva piper intr-un vas mai mare, dupa care se vor adauga aripioarele si se vor amesteca.
  • Se vor lasa la marinat cam doua ore, dupa care se vor pune in tava, la cuptor, cam 30 de minute, se va adauga marinada si se va amesteca bine.
  • Dupa ce se mai creste temperatura cuptorului, se vor mai da la cuptor inca 30 de minute…
  • Optional, se vor servi cu sos de branza cu mucegai.

Pofta buna!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news