Cannelloni cu carne de pui si sos de rosii

792

Cannelloni cu carne de pui si sos de rosii reprezinta o reteta culinara inspirata din bucataria italiana, o mancare gustoasa si usor de preparat.

Cannelloni cu carne de pui si sos de rosii

Cannelloni cu carne de pui si sos de rosii este o reteta ce merita incercata cand vrei sa iti surprinzi familia cu ceva nou si aromat.

Ingrediente pentru cannelloni cu carne de pui si sos de rosii:

  • 500 grame carne de pui
  • 800 grame de rosii
  • 125 grame cannelloni
  • 250 ml smantana
  • 2 morcovi
  • 2 cepe verzi
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei iute
  • 4 linguri vin alb
  • 1 ou
  • 2 linguri de ulei masline
  • 2 linguri de parmezan ras
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • oregano
  • cimbru
  • busuioc

Mod de preparare pentru cannelloni cu carne de pui si sos de rosii:

  • Cannelloni cu carne de pui si sos de rosii reprezinta o reteta culinara usoara si rapida. Se se va cali ceapa impreuna cu ardeiul iute si morcovul, dupa care se vor adauga rosiile, patrunjelul, vinul si plantele aromatice. Se vor lasa pe foc pret de zece minute.
  • Intre timp, se va bate oul si se va amesteca cu ceapa verde alaturi de carnea de pui impreuna cu smantana si parmezanul. Cu acest amestec se vor umple rulourile.
  • Peste cannelloni se va turna sosul de rosii preparat anterior si se vor lasa la cuptor pret de 50 de minute.
  • Se unge o tava cu ulei de masline, se toarna jumatate din sosul de rosii, se asaza cannelloni unul langa altul si se toarna restul de sos de rosii.
  • Rulourile Cannelloni se dau la cuptor 40-50 minute…

Pofta buna!