A ajuns să se îndrăgostească de ea în cel mai bizar mod posibil. „Mulțumită ție, acum zâmbesc din nou!”

187

Povestea bizară a acestui cuplu din Statele Unite a ajuns virală pe internet. Cei doi au decis să se căsătorească, asta după ce mirele și-a donat o parte din ficat femeii care i-a furat inima.

A ajuns să se îndrăgostească de ea în cel mai bizar mod posibil

Femeia, în vârstă de doar 25 de ani, a fost diagnosticată cu o boală cruntă, la scurt timp de la primirea veștii cunoscându-l pe cel care urma să devină la scurt timp soțul ei. Ea avea o formă de cancer la ficat, una care era deja într-un stadiu avansat.

Singurul mod prin care femeia putea să rămână în viață era prin intermediului unei proceduri de transplant de ficat. Cel care este acum soțul ei a aflat acest lucru și a fost primul care s-a oferit să-i sară în ajutor.

Bărbatul și-a făcut un test de compatibilitate, iar în urma aflării rezultatului, care a fost unul pozitiv, acesta a luat hotărârea de a-și dona o parte din ficat femeii, pentru a o putea scăpa din ghearele morții.

În urma întregii povești, bărbatul a ajuns să se îndrăgostească de femeie. Sentimente reciproce au luat naștere din partea femeii, iar la un an după operație, cei doi și-au spus „Da” în fața altarului.

Femeia i-a spus soțului ei „Datorită ţie râd, zâmbesc şi îndrăznesc să visez din nou”.

Cuplul este unul sănătos, iar acum au pornit pe un nou drum împreună, având șanse să trăiască până la adânci bătrâneți…