Hilary Swank, cerută în căsătorie de iubitul său, Ruben Torres

121

Acum câteva zile, actrița Hilary  Swank a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, antrenorul de tenis și consultantul, Ruben Torres. Acesta i-a dăruit lui Hilary un superb inel cu smarald. 

hilary-swank-920222l

Imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Hilary a simțit nevoia să-și împărtășească bucuria cu toți prietenii săi virtuali, postând pe pagina sa personală de socializare, o imagine în care apăreau ea, Ruben și inelul primit de la acesta.

„Am plecat la plimbare și apoi s-a întâmplat! Sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi această veste îmbucurătoare și incredibilă…logodna cu dragul meu Ruben!!!”, scria Hilary, în dreptul fotografiei.

În luna decembrie a anului 2015 apăreau pentru prima oară împreună, în public, cu ocazia unui eveniment al Art Basel, în Miami, deși formau un cuplu încă din luna iulie a aceluiași an.

Actrița, în vârstă de 41 de ani, este dublă laureată a premiului Oscar, datorită filmelor:  „Băieţii nu plâng niciodată” (1999) şi „O fată de milioane” (2004).

Originar din Columbia, Ruben a studiat la Universitatea Southern California din Statele Unite. După câţiva ani în care a jucat tenis, acesta a devenit antrenor, consilier financiar şi manager al departamentului de Sănătate din cadrul UBS Financial Services.

actrita5_69803000

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Hilary Swank (L) and Ruben Torres attends the 24th Annual Elton John AIDS Foundation's Oscar Viewing Party on February 28, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Sursa photo: psnews.ro; cinemagia.ro; justjared.com