Home / Stiri / Horoscop erotic Rac

Horoscop erotic Rac

Dacă ar trebui să găsim un cuvânt reprezentativ pentru o noapte de dragoste alături de acest semn zodiacal, atunci cel mai potrivit ar fi „romantic”.

Horoscop erotic Rac

O experientă unică, chiar poetică, am putea spune. Horoscopul erotic pentru zodia Rac ne oferă informații despre cele mai romantice persoane ale zodiacului. Pentru nativii acestei zodii este important ca experiența sexuală să fie ruptă din secvențele unui film ori din paginile unui roman de dragoste deocheat.

Generalitatile horoscopului erotic pentru Rac:

1.    Dacă urmează să petreceți o noapte de dragoste alături de un Rac, atunci așteptați-vă la petale de trandafiri în drumul către pat și nu uitați să lăsați toate problemele deoparte.
2.    Cea mai sensibilă zodie. O experiență dulce care vă va face să o repetați.
3.    Racul iubește să fie dominat însă ajută în această dominație. Se lasă purtat de val și se cunoaște pe fața sa că îi place.
4.    Adoră agresivitatea însă nu excesivă, a partenerului.
5.    Pentru nativii acestui semn zodiacal, sexul este o cale prin care o iubire adevărată se concretizează. Copiii sunt foarte importanți pentru Raci.
6.    Le place să viseze înainte să ajungă în pat. Pentru ei, lumina este singurul element care trebuie să dispară din decor. Le place să își imagineze în timpul sexului cum arată persoana de lângă ei.
7.    Sunt liniștiți și protectivi în pat.

Horoscopul erotic pentru femeia Rac:

Aceasta se dezvăluie întru totul doar acelor bărbați care s-au îndrăgostit, în primă fază, de sufletul lor gol. Au nevoie de timp pentru a se deschide în fața partenerului însă, ajunsă în pat, femeia Rac este extrem de romantică.

Este o femeie care surprinde prin mișcări senzuale și, în același timp, este extrem de rece. Încearcă să își ascundă instinctele sexuale în fața partenerului, întrucât consideră că dezvăluirea dorințelor deocheate reprezintă o slăbiciune.

În momentul în care se îndrăgostește, va ajunge la o experiență sexuală inedită. De asemenea, este de precizat faptul că femeia Rac nu este adepta aventurilor de o noapte.

Horoscopul erotic pentru bărbatul Rac:

Total opus femeii Rac, bărbatul Rac este predispus aventurilor de o noapte și consideră căsătoria a fi o cale prin care libertatea îi este pusă în pericol.

Iubește sexul și este expert în arta satisfacerii femeii de lângă el. De cele mai multe ori, va da impresia că s-a îndrăgostit tocmai pentru a ajunge în patul partenerei. Dacă întâlniți un Rac căruia îi sună telefonul încontinuu, să fiți convinși că la celălalt capăt al firului este o femeie a cărei inimă a fost frântă de al nostru bărbățel.

Nativii acestui semn zodiacal se vor înțelege minunat în pat alături de un Taur sau de un Scorpion. Indicat ar fi ca Racii să nu se întâlnească în așternuturi cu o Balanță sau cu un Capricorn…

Loading..