Home / Stiri / Orgasm la cote maxime! Pozițiile Kamasutra care te ajută în acest sens

Orgasm la cote maxime! Pozițiile Kamasutra care te ajută în acest sens

Kamasutra este cea mai cunoscută sursă de inspirație în materie sexuală, oferind numeroase idei dintre care poți alege pentru a „condimenta” clipele intime din dormitor.

Orgasm-la-cote-maxime!-Pozițiile-Kamasutra-care-te-ajută-în-acest-sens

Această carte a fost scrisă în urmă cu câteva sute de ani de către niște indieni, fiind „ambalajul” unor idei de poziții sexuale care au scopul de a te duce pe culmile plăcerii.

Iată câteva dintre cele mai cunoscute tehnici ale acestei cărți:

„V-ul erotic”
Femeia stă așezată cu fundul pe marginea mesei, orientată cu fața spre partener, iar acesta stă în picioare. În timpul penetrării, femeia își „înfășoară” picioarele în jurul gâtului partenerului ei, ca și când l-ar îmbrățișa.

„Compasul”
Femeia stă întinsă cu fața spre sol, iar capul îl ține sprijinit pe palme. Bărbatul stă deasupra ei susținându-se pe palme, penetrând-o din spate. Este recomandată atât pentru sexul normal, cât și pentru cel anal, ducând ușor la orgasm.

„Tronul”
Bărbatul stă pe marginea patului și se sprijină de acesta cu ajutorul brațului stâng. Cu mâna dreaptă, acesta își cuprinde partenera și îi stimulează clitorisul. Femeia stă așezată în poala partenerului și exercită mișcări circulare. Această poziție este mai mult pe placul femeilor, deoarece acestea dețin controlul asupra mișcărilor, pe care le exercită după „poftele” lor.

„Bambusul despicat”
Această poziție permite contactul vizual într-o măsură mai mare comparativ cu altele. Femeia trebuie să fie întinsă pe spate, picioarele fiindu-i depărtate, iar bărbatul stă perpendicular pe direcția acesteia. Trupurile celor doi se întrepătrund, femeia fiind așezată chiar între picioarele bărbatului. Ulterior, femeia ridică o gambă pe direcția piciorului, de-alung peste piept și gât pentru a putea fi penetrară cât mai adânc.

„Lotusul”
Stând lungită pe spate, femeia are picioarele ridicate, încrucișându-le asemeni cu cele din poziția lotus care este practicată în yoga, dar așezată în așa fel încât să-i permită să își miște bazinul. Partenerul stă așezat în fața ei în genunchi și o penetrează din această poziție, putându-se apleca peste ea pentru a o săruta…

„Călărețul fantastic”
Lungită pe spate, femeia depărtează picioarele și le ține îndoite. Partenerul se așază peste ea exact ca atunci când s-ar așeza pe șeaua de pe cal. Femeia ridică ulterior un picior pe spatele acestuia, oferindu-i astfel suport partenerului în mișcările pe care le face.