Loredana Chivu are cei mai mari sani din showbiz: „Am trecut de la 800 la 1.050!”

Share

Loredana Chivu nu stie ce sa mai faca ca sa obtina trupul de vis pe care si-l doreste. Acesta a recurs mai nou la o schimbare de implanturi mamare. Loredana Chivu si-a dorit o marime mai mare la sani, si se pare ca a reusit.

„Mi-am dorit o mărime mai mare și am obținut-o. 1.050! Am trecut de la 800 la 1.050!”, a spus Loredana Chivu pentru Antena Stars.

Loredana Chivu are cei mai mari sani din showbiz Am trecut de la 800 la 1.050

Loredana Chivu este foarte multumita de cele mai noi interventii chirurgicale, si chiar daca are 2 kilograme de implant mamar, acesta spune despre ea ca este o femeie cerebrala si nu ar face interventii neobisnuite.

„Mi-am pus sâni și mi-am făcut o liposucție. Sunt foarte bandajată și nu se vede nimic. Nu mi-am scos decât grăsime. Nu mi-aș scoate o coasă. Sunt o femeie cerebrală. N-aș lua o hotărâre care să-mi afecteze sănătatea”, a mai marturist Loredana Chivu.

I s-a indeplinit visul blondinei: o sa aiba cel mai sculptat trup din showbiz.

„Cu regimul de viață sănătos pe care eu îl am și cu această intervenție, n-o să mai depun absolut nimic. Abdomenul e plat, arată lucrat, talia mică și cu implanturile astea mari, se văd foarte, foarte mișto”, a mai spus Loredana Chivu.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news