Iată de ce s-au despărțit Bianca și Bădălău: „Era prea costisitoare”

Share

Pe zi ce trece, apar tot mai multe detalii legate de despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Se pare că lucrurile nu ar fi deloc așa cum par, iar adevăratele motive ale despărțirii ar fi altele.

Cei de la cancan.ro au intrat în posesia mai multor informații de ultimă oră. Cei doi și-ar fi început relația în luna decembrie, după care au decis să își serbeze iubirea în Dubai și în Maldive. La doar o lună de când s-au întors din mijlocul Oceanului Indian, aceștia s-au despărțit.

Persoane din anturajul lui Gabi Bădălău au declarat că Bianca este o femeie extrem de costisitoare. Pretențiile pe care aceasta le-ar fi avut de la iubitul ei îl făceau să scoată mulți bani din buzunar, iar acest lucru i-a deranjat extrem de tare pe părinții afaceristului.

„Sunt mai multe motive care au dus la ruptură… I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, apoi îl aducea destul de des în discuție, chiar și de față cu prietenii. Dar principalul motiv este faptul că Bianca era prea costistoare. Ceas, mașină, vacanțe de lux… Nu mai putea face față. Ar fi putut, dar părinții nu l-au mai sprijinit”, au spus persoane apropiate fostului cuplu, pentru sursa menționată anterior.

Zilele trecute, s-a vehiculat că Bianca și Gabi s-ar fi depspărțit din cauza unor mesaje pe care aceasta și Alex Bodi încă și le dădeau.

„Nu mai există cale de împăcare. Bianca și Gabi nu mai formează un cuplu de câteva zile, cam așa. S-au certat din cauza lui Alex. Ea și cu fostul soț au fost în discuții în ultima perioadă, au avut niște lucruri de rezolvat. S-au și văzut și au vorbit de câteva ori prin intermediul prietenilor.

Bianca nu și-a asumat relația cu Bădălău tocmai pentru că nu știa deznodământul. Nu știa cum evoluează. Oricum, în viața ei se întâmplă multe. Gabi nu a mai suportat valul de mesaje despre Bodi, îi controla telefonul și a spus «Stop». S-au despărțit, și-au dat block pe Instagram, pe telefon, nu își mai vorbesc deloc. Doar printr-o minune se vor mai împăca. El deja oricum a fost cu altele”, au mai mărturisit persoane apropiate lui Bădălău, pentru cancan.ro.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news