Iată ce a spus Bianca Drăgușanu despre Daria Radionova, după ce a declarat că ea este vinovată pentru bătaia primită!

Share

În momentul de față, Bianca Drăgușanu nu este la cuțite doar cu fostul soț, Alex Bodi, ci și cu logodnica sa, Daria Radionova. Blondina a avut o reacție dură la adresa ei, după ce rusoaica a spus că ea este singura vinovată pentru evenimentele negative prin care a trecut.

În urmă cu puțin timp, Daria a declarat că Alex Bodi nu ar fi bătut-o niciodată și că problema este, de fapt, la Bianca, deoarece ar fi fost victima unor violențe fizice în trecut.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni”, a spus Daria Radionova pentru cei de la Antena Stars.

La auzul acestor cuvinte, fosta soție a lui Alex Bodi s-a înfuriat și i-a transmis un mesaj logodnicei afaceristului, prin intrmediul contului său de Instagram: „Prostul nu e prost destul până nu e și fudul. Merită o diplomă”.

În urmă cu doar câteva zile, Bianca a publicat imaginile în care apare bătută de Alex Bodi. Aceasta a mai adăugat că fostul ei soț, vrând să scape nepedepsit, a arătat o poză cu ea umflată la față, spunând că atât acea poză, cât și cele pe care Bianca le avea în telefon, ar fi fost făcute în urma unei intervenții chirurgicale.

„Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, și cam asta voi fi de azi înainte. Concluzia e că nu mă sperie pozele pe care le dați cu mine când am fost operată, prin metoda asta e un fel de șantaj… ăsta e trecutul meu, prezentul meu și de aici începe o altă poveste. Toți trădătorii să se spele cu pozele mele pe cap. (…).

Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile: nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se strică”, a spus fosta prezentatoare pe pagina sa de Instagram…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news