Dana Budeanu a spus ce părere are despre cei care protestează: „Sunt proşti”

Share

Dana Budeanu a reacționat pe rețelele sociale cu privire la protestele care au loc în țara noastră. Aceasta este de acord cu ceea ce oamenii au decis să facă, doar că ceea ce nu înțelege este de ce a durat atât de mult pentru a ieși în stradă.

„Oamenii au fost umiliți, amenințați, flegmați pe față un an și continuă acest lucru. Oamenii au ajuns la fundul sacului. De ce nu au ieșit până acum? Pentru că sunt proști. Pentru că sunt manipulați, pentru că au mai mâncat din slăninuța pe care o mai aveau. Și au trăit din aia, s-au mai trimis bani. O lună, două, trei. Și gata, s-au terminat. Pentru că Guvernul nu a susținut deloc, un an, masa, ca în alte țări.

Foamea e mai mare decât frica. Pentru că trezește în fiecare instinctul de supraviețuire, cea mai mare putere care zace în fiecare om. Oamenii s-au aruncat pe stradă pentru că nu mai pot. Nu mai au ce să pună pe masă”, a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Recent, Rona Hartner a oferit câteva declarații pentru cei de la playtech.ro și a spus despre problemele pe care pandemia le-a cauzat și artiștilor care nu mai au din ce să trăiască.

„Spre exemplu, artiştii din Franţa au primit un sprijin financiar din partea statului. Eu, spre exemplu, am avut concerte online şi, fiindcă am apelat doar la muzica mea, fără cover-uri, am primit nişte bani. Nu mulţi, dar am primit! La Bucureşti nu se întâmplă asta. Pepe, spre exemplu, îl văd că se chinuie pe nimic. Iar asta îţi lasă un gust amar!

Industria ospitalităţii la noi e grav afectată. Cred că se va pierde arta de a trăi, de altădată, de a savura viaţa şi mâncarea aşa cum eram obişnuiţi până acum doi ani. Dar nenorocirea care se adaugă constă în lipsa banilor. Dacă te loveşte o asemenea pandemie, eşti obligat să-ţi închizi afacerea, iar statul ridică din umeri, atunci îi înţeleg pe cei ce ies în pieţe la proteste!”, a declarat Rona Hartner pentru playtech.ro…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news