Carnea de pui cu bame este o combinatie inedita, foarte satioasa, potrivita oricarei ocazii.
Carnea de pui cu bame va fi gata in aproximativ o ora si se poate servi cu orez.
Ingrediente pentru carne de pui cu bame:
- 500 grame de bame
- 400 grame pulpe de pui dezosate
- 3 rosii medii
- 2 cepe
- 2 linguri ulei de masline
- 2-3 linguri de bulion
- 2 ardei
Mod de preparare pentru carne de pui cu bame:
- Se vor opari rosiile, se vor clati cu apa rece, dupa care se vor curate si se vor taia.
- Se va incinge uleiul pentru a sota ceapa, dupa care se vor adauga pulpele de pui dezosate si se vor lasa pana se vor rumeni. Ulterior, se vor adauga bucatile de rosii.
- Intre timp, in alta tigaie se vor aseza 250 grame de bame, apoi feliile de ardei si amestecul de pui si rosii.
- Se vor dauga bulionul, restul de bame si apa fierbinte cat sa le acopere. Se vor lasa 40 de minute la fiert…
Pofta buna!