Un nou scandal în familia Boureanu. Fosta soție a făcut declarații

Share

În familia Boureanu nu par să se fi liniștit apele nici după ce Ioana s-a mutat cu mama ei. De curând tatăl ei a sunat la poliție reclamând faptul că fiica lui se află într-un club.
un-nou-scandal-familia-boureanu-fosta-sotie-facut-declaratii

Cristian Boureanu și fiica sa, Ioana, au ținut prima pagină a ziarelor anul trecut, după cei doi s-au certat în plină stradă. Fiica și-a acuzat tatăl că a fost în repetate rânduri violent cu ea, iar după ce cearta a fost intermediată de organele de poliție, Ioana a decis să se mute definitiv din casa tatălui ei pentru a locui cu mama ei.

Deși apele păreau că se liniștesc, de curând Cristian Boureanu a pus mâna pe telefon în miez de noapte și a sunat la poliție, anunțând faptul că fiica sa se află într-un club. Fosta parteneră de viață a acestuia, Irina, a acordat un interviu pentru Antena Stars, unde a vorbit despre peripețiile prin care trece din cauza fostului soț.

„Încercăm să avem o viaţă privată, să ne vedem de viaţa noastră ca nişte oameni normali. Ne-am văzut de viaţă ca nişte oameni normali, şi altcineva a făcut un scandal, din nou, la Poliţie, la toate alea. Deci, nu s-a dovedit nimic, nu au găsit-o. Nu ştiu ce poze sunt. Ioana nu a fost în club. În noaptea aia era acasă…

Prima reacţie normală este să pui mâna pe telefonul tău, să suni la copil sau la persoana care ştii că răspunde de copil. Nu a încercat să sune la Ioana, nu a încercat să sune la mine, s-a dus la Poliţie. Este scandalul altcuiva. Nu se mai poate aşa ceva.

Nu mai pot, mă lasă nervii. Am tot aşteptat, sunt luni de zile în care tot aştept să se mai potolească treaba asta. Ştie toată lumea cum e educată Ioana, cât de rebelă e Ioana, ce face…

Este un adolescent normal, cu bune şi rele. Nu noi am făcut din nou acest scandal. În toate aceste luni de când a fost scandalul, din septembrie, nu a întrebat-o o singură dată ce face, cum este şi acum zice că şi-a făcut datoria. L-a sunat şi Ioana să îl întrebe ce a fost chestia aia, de unde până unde, pentru că nu îi venea nici ei să creadă. Şi el: «Mi-am făcut datoria!» Asta mie nu mi se pare că face parte din datoria unui părinte. Putea să o sune pe Ioana”, a declarat Irina.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news