Top 5 zodii de bărbați care preferă o relație serioasă și NU o aventură

Share

Așa cum este normal, vor exista mereu unii bărbați mai fideli decât alții. Acest lucru se poate datora și zodiilor din care fac parte. Dacă Taurii și Racii sunt cele mai bune alegeri atunci când îți dorești o relație cu adevărat serioasă, Peștii, deși îți dau la început mai multe bătăi de cap, s-ar putea să devină cei mai importanți din viața ta.

Taur

Dacă îți dorești o relație cu adevărat serioasă și frumoasă, cel mai indicat ar fi să te apropii și să cucerești inima unui Taur. Nativii acestei zodii sunt extrem de atenți, iubitori și treptat, un Taur va deveni, cu adevărat, pe lângă un iubit excepțional, și cel mai bun prieten al tău. Dacă ai un Taur lângă tine, nu trebuie să îți faci niciodată griji că ar fi posibil să te înșele.

Bărbații Tauri, dacă au lângă ei ceea ce își doresc, nu simt nevoia nici măcar să interacționeze cu alte fete sau să întoarcă, pe stradă, capul după acestea, indiferent de cât de bine ar arăta. Lângă un Taur te vei simți întotdeauna apreciată, iubită și niciodată nu vei sta ca pe ace atunci când îți spune că este la o bere cu băieții.

Rac

Racii sunt extrem de copilăroși, iar dacă partenerul tău face parte dintre nativii acestei zodii și deja locuiești cu el, te vei simți ca o mamă. Acesta are nevoie în permanență de afecțiune și vrea să se simtă exact ca atunci când locuia cu părinții. Are pretenția să îi fie făcute toate poftele, iar în schimbul acestor cerințe, bărbații Raci oferă o afecțiune necondiționată și vor fi mereu recunoscători pentru tot ceea ce faci pentru ei.

Chiar dacă uneori ai impresia că este prea prietenos cu femeile din jurul lui, nu trebuie să îți faci griji. Racii sunt foarte politicoși. Va încerca să se facă plăcut de toată lumea și să nu supere pe nimeni. Dacă ești încă singură și te întrebi care ar fi cel mai potrivit bărbat pentru tine, cu siguranță te-ai potrivi cu un Rac.

Vărsător

Mereu glumeți și puși pe șotii, bărbații Vărsători vor încerca, în permanență, să te tachineze și să te facă geloasă. Doar așa li se va confirma, cu adevărat, dacă meriți să rămâi lângă ei. Acești bărbați au nevoie de partenere lângă care să se simtă în siguranță, în mod constant. De aceea, siguranța pe care ei o oferă este în conformitate cu ce așteaptă, la rândul lor, de la partenerele de viață. Aceștia vor căuta de fiecare dată motive să te tachineze, prin acestea reușind să te apropie și mai mult de ei.

Vor întoarce capul pe stradă după alte fete doar pentru a încerca să își facă iubitele geloase. Nu te vei plictisi niciodată lângă un bărbat din această zodie și de aceea ar fi cea mai inspirată alegere dacă și tu ești o fire glumeață și ai nevoie, în permanență, de cineva care să te scoată din stările cele mai monotone.

Gemeni

Bărbații Gemeni sunt familiști convinși și vor pune mereu nevoile tale pe primul loc, doar pentru a te face fericită. Gemenii nu caută niciodată aventuri, ci caută pe cineva cu care să își poată clădi o familie fericită. Dacă ai lângă tine un nativ al acestei zodii, ai mare grijă să nu îl dezamăgești. Un bărbat din zodia Gemeni va fi mult mai rănit în momentul în care îi arăți că nu îți pasă de ceea ce spune sau că nu îl susții în ceea ce face, decât oricare altă zodie.

Încearcă să lași mereu orgoliul la o parte dacă ai ca partener un nativ al acestei zodii. Dacă îl rănești, ai putea să îl pierzi fără să realizezi de ce s-a întâmplat acest lucru. Fiind firi iubitoare, timide și familiste, merită să construiești relații frumoase și de lungă durată alături de ei. Vei avea certitudinea că vei trăi, „până la adânci bătrâneți” alături de un astfel de bărbat.

Pești

Peștii, spre deosebire de zodiile de mai sus, nu sunt la fel de dedicați când vine vorba de relațiile serioase. Totuși, încearcă mereu, din răsputeri, să nu înșele și să fie cât mai implicați în viața de cuplu. Acest lucru este datorat faptului că nativii acestei zodii se îndrăgostesc mai greu și nu este atât de ușor să intri, cu adevărat, în inima lor. Aceștia încep relații chiar dacă nu sunt în totalitate atrași de acea persoană și dacă vor ajunge să o iubească cu adevărat, acest lucru se va întâmpla după câțiva ani de relație…

Atunci când ai câștigat inima unui nativ al acestei zodii, poți să te simți cu adevărat cea mai norocoasă. De atunci poți fi sigură că inima lui îți aparține și va rămâne doar a ta, pentru totdeauna. Din acel moment, nu mai există pentru el ideea de aventură.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news