Horoscop săptămânal 12-18 Iunie 2017: Racii vor o schimbare la job

Share

Horoscop săptămânal 12-18 Iunie 2017: Vărsătorii au foarte multă treabă, Taurii sunt extrem de impulsivi, iar Racii vor o schimbare la job. Nu va fi o săptămână minunată pentru toată lumea.

horoscopul saptamanii 12-18-Iunie-2017

Horoscopul săptămânii 12-18 Iunie 2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii au așteptări mari de la viață, dar nu muncesc pentru a avea tot ceea ce își doresc. Așteaptă ca totul să „cadă din cer” și de aceea nu vor reuși niciodată să ajungă acolo unde își doresc cu adevărat. Săptămâna aceasta, un prieten îți va povesti că nu este tocmai bine ceea ce faci pentru a te îmbogăți și îți propune mijloace noi prin care ai putea avea mai multe rezultate.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt extrem de impulsivi și din acest motiv îi îndepărtează pe toți cei din jurul lor. Astfel de stări apar frecvent însă aceasta de acum este mult mai gravă. Îți este greu să scapi de astfel de stări, chiar dacă știi că îi dezamăgești pe cei din jurul tău. În această săptămână, încearcă să fii înconjurată de oameni și să fii cât mai drăguță cu ei.

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Ai gânduri mari și de aceea te gândești să faci un împrumut. Analizezi toate situațiile și vrei ca în această săptămână să faci achiziții inteligente. Înainte de a lua o decizie, cel mai bine ar fi să ceri și sfaturile celor din jur. Ți-ar prinde foarte bine.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Vrei să fii independentă atunci când vine vorba de bani și, de aceea, în această săptămână mergi la câteva interviuri de angajare. Jobul vechi nu te mai mulțumea și ți-ai propus să te angajezi unde se câștigă mai bine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Toată săptămâna te vei certa cu partenerul de viață. Nu te mai mulțumește nimic la el și decizi să îi spui în față tot ce nu îți mai convine. Acest lucru îl face să fie foarte nervos și să înceapă o ceartă aprinsă. Apele se vor liniști abia în weekend, atunci când sunteți vizitați de părinții lui.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Toată săptămâna ți-o vei petrece redecorând grădina. Ai foarte multe idei și nu știi cu care să începi. Ești foarte entuziasmată de faptul că, în sfârșit, visul tău devine realitate. Vei reuși să obții exact ceea ce ți-ai propus, iar ceea ce vei vedea în jurul casei tale te va umple în fiecare zi de energie.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Nu ești prea entuziasmată de mărirea de salariu și te gândești în continuare dacă să îți dai demisia sau nu. Vrei un job nou,  dar îți este greu să renunți la cel vechi, chiar dacă nu îți mai place atât de mult ca la început. Toată săptămâna te vei gândi la ce decizie să iei. Ai mare grijă!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Toată săptămâna vei sta ca pe ace din cauza unei vești pe care va trebui să o primești sâmbătă. Nu știi la ce să te aștepți și de aceea ești foarte stresată. Nu ești bună de nimic și nu poți lucra deloc din cauza stresului. Trebuie să îți găsești ocupație pentru a uita de acest lucru care îți dă mari bătăi de cap.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi plină pentru tine, din cauza proiectelor care trebuie să fie gata până în weekend. Vei munci din greu pentru a le finaliza la termen și nu vei mai avea timp de nimic altceva. Te vei simți extenuată și vei aștepta cu nerăbdare ziua în care vei fi din nou liberă.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Toată săptămâna vei sta în casă, vei mânca pop-corn și te vei uita la serialele tale preferate. Te vei simți foarte bine și vei fi foarte fericită că în sfârșit poți să stai în casă și să lenevești. Săptămânile pline de muncă te-au extenuat și de aceea preferi să stai în pat și să lenevești în loc să te plimbi, așa cum ai fi făcut în mod normal.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

În această săptămână ai foarte multă treabă însă faci totul cu drag. Nu te simți deloc extenuată și îți face plăcere să faci ceea ce ți-a fost repartizat. Este una dintre săptămânile tale bune și de aceea ești mulțumită de tine…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Această săptămână va fi plină de experiențe plăcute și din acest motiv vei radia de fericire. Le vei transmite această stare și celor care interacționează cu tine și de aceea toți din jurul tău vor fi zâmbitori și binedispuși.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news