HomeHoroscop Horoscop 12 Iunie 2017: Balanţele îşi revin după o perioadă dificilă

Horoscop 12 Iunie 2017: Balanţele îşi revin după o perioadă dificilă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 829 views
Horoscop-12-Iunie-2017 in Horoscop

Horoscop 12 Iunie 2017: Berbecii petrec timp alături de prietenii apropiaţi, Racii au parte de o schimbare surprinzătoare, iar Balanţele îşi revin după o perioadă dificilă.

 horoscopul pentru 12-Iunie-2017

Horoscopul zilei de 12 Iunie 2017

Berbec

Vei iubi prezenţa multor prieteni, vei fi atent și receptiv la problemele lor. Îţi vei aminti cu drag vremurile bune petrecute împreună. Ai putea întâlni, de asemenea, pe cineva cu care vei avea multe afinități. Și un eveniment uimitor este gata să aibă loc în viaţa ta, iar acesta va avea un impact major asupra viitorului tău.

Taur

Te gândeşti prea mult la responsabilitățile pe care le ai, întrebându-te dacă atitudinea ta în această privință este corectă. Şi, de fapt, faci mai mult decât ţi se cere, numai să mulţumeşti pe toată lumea. Este timpul să iasă la suprafaţă adultul din tine, căci copilul a domnit mai mult decât trebuia în viaţa ta.

Gemeni

Vei deveni filosof dintr-odată, îţi va fi mult mai ușor să vezi dimensiunile mai înalte ale existenței tale. Acest lucru ar trebui să vă inspire în a face unele locuri, spre exemplu să începi o aventură. În luarea deciziei de a părăsi drumurile deja bătute de alții, în ciuda dezaprobării celor dragi, îndrăznește să fii tu însuți, în totalitate!

Rac

O schimbare te va lua prin surprindere și te vei simţi nesigur. Trebuie să te linişteşti, căci la început toate căile îţi par întunecate. Aşteaptă să înțelegi ceva din ce s-a întâmplat şi vei vedea totul mai clar. Orice emoție întunecată, nerecunoscută, care apare se va lumina spre ziuă.

Leu

Trăieşti o poveste intensă cu o persoană care te decepţionează. Nu vei avea de ales, din acest moment trebuie să pui la îndoială funcționalitatea relaţiei voastre şi nu ştii ce atitudine să iei în această privinţă. Vei face o alegere și știi că trebuie să tai răul de la rădăcină, doar aşa vei reuşi să răzbeşti. Cu siguranţă alegerea ta va fi cea corectă!

Fecioară

Este cunoscut faptul că ai casa ordonată și curată. Dar este aglomerată cu un munte de lucruri materiale inutile, care împiedică energia să circule liber. Sau te împiedică să trăieşti o reînnoire care ar fi binevenită în destinul tău. Dă afară imediat această enegie negativă!

Balanță

Ai trecut printr-o perioadă dificilă, care te-a secat. De aceea, este cazul să-ţi pui un zâmbet frumos pe faţă şi să te alături prietenilor la restaurant sau la barul preferat. Vei râde, ai nevoie de asta! După asta, iubirea te va găsi.

Scorpion

Ar trebui să începi să înţelegi că n-ai perceput greşit anumite povești din trecut, mai ales dacă eşti tânăr şi naiv. Ai destui ani în faţă să schimbi această atitudine. Exprimă-ţi emoțiile și sentimentele, fă mișcare pentru a te elibera de energiile negative!

Săgetător

Ai flecărit destul cu prietenii. Este timpul să frecventezi şi alte cercuri, să auzi şi alte voci, un discurs diferit. Deschide bine urechea sau, şi mai mult, deschide-ţi inima, abandonează-te cu totul în plasa iubirii!

Capricorn

Nu mai vezi la fel ierarhia ta de valori, care s-ar putea înclina. Fiindcă nu mai acorzi acelaşi interes lucrurilor care te-au fascinat până acum, vei descoperi comori noi, discrete şi personale, vei aprecia mult mai mult aura celor din jur…

Vărsător

O urgență care se iveşte te poate împinge să faci alegeri, să iei iniţiative în relaţia de cuplu. Și, chiar dacă îţi este teribil de frică, mergi în grabă în necunoscut. De fapt, e timpul să-ți trăiești viața!

Pești

Este timpul să te opreşti puțin și să asculţi, să-ţi simți vocea interioară sau să te decizi să găzduieşti în suflet bunătatea, să-ţi deschizi brațele care până acum au stat încrucișate şi să îmbrăţişezi. Iubeşte!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed