S-a deschis parcul perversiunilor. Vezi unde se gaseste si cat costa o noapte de amor in natura

Share

Odată cu deschiderea parcului „Le Diamant Noir”, din regiunea Dordogne, din sudul Franţei, extravaganţele şi perversiunile sunt la ele acasă. Fiind primul parc din lume destinat nudiştilor cu dorinţe mai puţin creştine, acesta a devenit locul preferat al zecilor de cupluri deschise oricăror provocări sexuale.S-a deschis parcul perversiunilor. Vezi unde se gaseste si cat costa o noapte de amor in natura

Întinzându-se pe o suprafaţă de patru hectare, parcul „Le Diamont Noir” din Franţa este locul perfect de întâlnire pentru a te bronza, a cunoaşte oameni noi, a face sex cu doar 25 euro pe zi. La un preţ atât de avantajos, nu este de mirare că parcul este asediat de curioşi dornici de distracţie.

Fiind primul club din lume destinat swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de sex în grup, parcul a fost înfiinţat de Bruno Mazzaferro şi de soţia lui, Sandra.

Orice dorinţă sexuală ai avea, aici totul este la preţuri extrem de accesibile.

Astfel, pentru o noapte de sex în natură, un cort se poate închiria pentru preţuri cuprinse între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni. Biletul de intrare are preţul de 12 euro pentru femei şi de 45 de euro pentru bărbaţi. Hainele sunt abandonate la intrare. Dacă rezervările sunt pentru grupuri mai mari, organizatorii oferă discounturi şi cursuri de fitness sau gimnastică aerobică în natură.

Deşi majoritatea clienţilor sunt francezi, patronul clubului a declarat pentru „Daily Star” că de ceva vreme are şi cereri din toată Europa, în special din Anglia, Belgia, Olanda şi Elveţia:

„Majoritatea clienţilor noştri sunt francezi, dar am primit solicitări pentru vara asta din toată Europa. Şi asta pentru că aici tarifele sunt extrem de mici faţă de cluburile de nudişti şi swingeri din restul lumii…”

O noutate pentru un astfel de parc sunt „colţurile pentru pipăieli”, adică mici barăci perfecte pentru o partidă rapidă de sex. Clienţilor le sunt puse la dispoziţie diverse jucării sexuale, prezervative, lubrifianţi şi costume de latex. Singurele locuri unde sexul este interzis sunt piscina şi cada de jacuzzi. Dacă aceste reguli nu sunt respectate sau dacă oaspeţii exagerează cu consumul de alcool, li se poate retrage statutul de membru.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news