Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019: Leii atrag invidii prin reușitele lor

Share

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019: Leii atrag invidii prin reușitele lor, Scorpionii sunt încrezători în propriile idei, iar Vărsătorii se simt mai pozitivi.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Berbec

Nativii din zodia Berbec simt că nu mai pot avea încredere în nimeni. Situația nu trebuie privită atât de tragic. Poate că ar fi cazul pentru o schimbare în viața lor sau o mică revizuire a cercului de prieteni pe care îl au. De asemenea, nu este niciodată prea târziu pentru a-ți face prieteni noi.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur au primit numeroase oferte de muncă în ultima perioadă însă sunt destul de indeciși. După lista priorităților și consultând prieteni de încredere, alegerea va fi mult mai ușoară și potrivită pentru drumul pe care și-l doresc să îl urmeze.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni trec printr-o etapă mai proastă a vieții lor. În astfel de momente, prietenii pot fi de mare ajutor. Așadar, ar fi de preferat să le permită ajutorul. Izolarea nu este niciodată o soluție pentru rezolvarea problemelor.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Rac

Nativii din zodia Rac trebuie să înțeleagă faptul că răbdarea este esențială atunci când vrei să iasă ceva bine, fie că este vorba de un proiect sau chiar de o relație. Dacă aleg să grăbească lucrurile, s-ar putea ca rezultatul să nu le fie tocmai pe plac.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Leu

Realizările nativilor din zodia Leu reușesc să atragă tot mai multe invidii însă asta nu ar trebui să îi afecteze, ci, din contră, să îi flateze. Este momentul să demonstreze că pot chiar mai mult de atât și că nu vor lăsa pe nimeni să îi tragă în jos.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară decid să își dedice această săptămână hobby-urilor pe care le au. Munca depusă la jobul pe care îl au poate fi destul de solicitantă însă toată lumea are nevoie de câteva momente de distracție.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Balanță

Chiar dacă veștile pe care nativii din zodia Balanță le vor primi în această săptămână nu sunt tocmai cele așteptate, este important ca aceștia să nu își piardă speranța. Lucruri minunate îi vor aștepta dacă reușesc să gestioneze situațiile dificile.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se simt mai încrezători și mai productivi ca niciodată. Sunt pregătiți să dea naștere ideilor pe care și le-au proiectat în minte de atât de mult timp, iar drumul spre succes este aproape asigurat.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Săgetător

Nativii din zodiac Săgetător se simt nevoiți să asiste la tot felul de discuții contradictorii. Cel mai bine este să stea pe margine și să nu se implice decât atunci când spiritele s-au mai calmat. Altfel, pot ajunge chiar iei subiectul acelor discuții.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn trebuie să ia decizii importante în această săptămână. Drumul pe care aleg să îl urmeze le va decide crucial viitorul. Așadar, este bine să se gândească atent înainte de a face o alegere pripită.

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Vărsător

După o perioadă destul de zbuciumată, soarele a ieșit și pe strada nativilor din zodia Vărsător. Toate lucrurile rele trebuie lăsate în spate, iar fiecare moment de bucurie trebuie trăit la intensitate maximă…

Horoscop saptamanal 22-28 Aprilie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești au muncit foarte mult pentru visurile lor însă au impresia că nimic nu dă roade. Acum este momentul să se ambiționeze și mai tare, nu să renunțe. Eforturile lor nu vor fi irosite.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news