Ana Morodan, detalii neștiute până acum din viața sa: „M-am mutat cu 200 de lei în buzunar”

Share

Ana Morodan, fostă participantă în competiția Asia Express și supranumită în mediul online drept „contesa digitală”, datorită succesului ca bloggeriță și antreprenoare, a avut o viață grea până să devină cunoscută, dar puțină lume este la curent cu acest aspect.

Invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Ana Morodan a făcut publice detalii din viața sa care până acum au fost neștiute. Mai exact, când s-a mutat în București, a fost una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut, deoarece s-a descurcat extrem de greu cu plata chiriei. Însă, tot ce s-a întâmplat a întărit-o, iar astăzi le oferă, la rândul său, în calitate de antreprenoare, sfaturi celor care urmează să treacă prin experiențe similare la început de drum în viață.

„M-am mutat în Bucureşti cu 200 de lei în buzunar şi m-am mutat în primul an de şapte ori, îmi era foarte greu. Nu puteam să plătesc chiria. Era o dramă pentru mine şi o angoasă. Am început să-mi spun atât de tare că nu contează dacă pornești dintr-o garsonieră, nu contează că nu pornești dintr-o vilă. Vreau să zic asta la o cameră la care mă vede toată lumea şi vreau să vorbesc asta pentru orice tânăr şi pentru orice antreprenor la început, pentru orice copil care porneşte în viaţă”, a spus Ana Morodan.

„Nu ai nevoie de un iubit bogat, de părinţi bogaţi. Singurul lucru pe care mi l-am spus a fost că trebuie să mă simt bine într-o rochie şi pot să cuceresc lumea. (…) Să fii antreprenor, să fie femeie… e greu! Poţi să reuşeşti dacă nu uiţi de câte ori cazi şi că de multe ori, o rochie care poate să coste 30 de lei, să fie de la second-hand… îţi ţine loc de casă. Viaţa înseamnă să te adaptezi”, a adăugat aceasta.

Frumoasa antreprenoare a declarat că ia în calcul posibilitatea ca peste câțiva ani să adopte un copil și a vorbit pe larg despre concepția sa în legătură cu ce înseamnă această postură, aceea de a fi părinte.

„Consider că responsabilitatea de a fi părinte e o responsabilitate enormă, pe care mulţi oameni nu o înţeleg. Cred că este mult mai responsabil şi mai matur să-ţi asumi că nu poţi fi un părinte aşa cum ar trebui. Cunosc atât de mulţi părinţi care îşi cresc copiii cu tablete, încât nu vreau. Şi, bineînţeles, foarte multe implicaţii. Mă gândesc serios că poate în trei, patru ani, să înfiez un copil. Deşi aş fi o nebună, tot i-aş da o viaţă mai bună decât în orfelinat”, a mai declarat Ana Morodan…

Sursa: spynews.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news