HomeFRUMUSETEBronz perfect Ce pericole apar cand folositi creme cu protectie solara?

Ce pericole apar cand folositi creme cu protectie solara?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
creme-cu-protectie-solara in Bronz perfect

Orice produs care are menirea de a ne proteja pielea de razele UV ale soarelui, odata ce va fi aplicat pe piele va filtra razele ultraviolete. Cremele vor absorbi cateva razele nocive si apara pielea, prevenind totodata si arsurile cauzate de soare. Persoanele cu pielea deschisa la culoare si sensibila au neaparat nevoie creme cu protectie solara, insa oricine trebuie sa stie ca exista anumite pericole care apar odata cu folosirea unor astfel de produse.

creme cu protectie solara

Deficienta de vitamina D

Acest tip de vitamina este importanta pentru fiecare persoana, deoarece ajuta ca nivelul de calciu din sange sa fie stabil si protejeaza si de hipertensiunea arteriala. Anumite studii propun faptul ca aceasta vitamina ofera protectie impotriva unor boli sau catorva tipuri de cancer. Vitamina D se poate obtine din alimente, insa si din razele UV ale soarelui, iar produsele care ne protejeaza de soare vor stopa asmilarea acesteia.

Aditivi

Anumitor persoane care au pielea sensibila, insa si astm sau alergii este posibil sa nu le priasca anumite substante din cremele cu protectie solara. Asadar, fiecare persoana care are probleme de acest tip va trebui sa aleaga creme ce nu au in alcatuire coloranti sau conservanti.

Protectie solara

Conform mai multor studii s-a ajuns la concluzia ca exista numeroase persoane care abuzeaza de creme sau lotiuni cu protectie solara fara sa cunoasca alte metode ce blocheaza razele soarelui cum ar fi simplele haine sau evitarea soarelui, petrecand timpul in spatii inchise sau la umbra…

Aceste creme care au menirea de a ne proteja de razele nocive ale soarelui, dar nu sunt intotdeauna indeajuns, mai ales in randul celor care isi petrec majoritatea timpului in soare si nu utilizeaza si alte tipuri de protectie. Din nefericire, este imposibila stabilirea unei relatii a melonamului si folosirea unor produse cu scop protector impotriva razelor UV ale soarelui, insa acest subiect este in atentia a numerosi specialisti.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed