HomeBuze Top 10 rujuri mate rezistente

Top 10 rujuri mate rezistente

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/03/rujuri-mate.jpeg

Rujuri mate… tocmai am spus cuvântul magic. Cine nu adoră aceste rujuri mate, rujuri care te fac să ieşi în evidenţă în orice moment şi la orice ocazie?

Există o varietate de rujuri mate, cu diferite componente şi diferite consistenţe, rujuri mate în foarte multe nuanţe, de la cele mai închise, la cele mai deschise.

Este foarte greu să găsiți o nuanţă potriviă, mai ales că multe rujuri mate nu îşi păstrează aceeaşi textură după trecerea câtorva ore.

Aşadar, dacă pentru voi este o misiune aproape imposibilă găsirea unor rujuri mate de calitate, rujuri mate care să vă ofere o imagine de-a dreptul irezistibilă, vă vom ajuta noi.

Iată top 10 rujuri mate rezistente:

  1. Fenty Beauty Stunna Lip Paint

Când Rihanna a decis să-şi lanseze linia de cosmetice, nu putea să nu includă şi o gamă de rujuri mate, pentru a completa orice ţinută într-un mod perfect.

La fel ca şi celelalte cosmetice pe care orice femeie le poate achiziţiona, deoarece va găsi o nuanţă potrivită, mai mult ca sigur, aşa şi rujurile mate din colecţia ei se găsesc în multe nuanţe care mai de care mai îndrăzneţe şi care îşi vor păstra aspectul plăcut ore întregi.

Se poate achiziţiona de la Sephora cu 106 RON.

  1. Fenty Beauty by Rihanna Mattemoiselle Lipstick

Aceeași companie, aceleași rujuri mate de calitate. Frumoasa cântăreaţă a decis să schimbe puţin culorile şi să se joace cu nuanţele. Îţi place albastrul marin? Îţi plac culorile îndrăzneţe? Vrei rujuri mate care să te scoată din anonimat repede, dar care să fie cremoase şi perfecte?

Ce mai aştepţi? Îl poţi cumpăra de la Sephora, cu doar 85 de RON.

  1. Elf

Schimbăm rujul, schimbăm şi categoria de prețuri. Poţi avea, cu doar 27 de RON, unul dintre cele mai bune rujuri mate. Chiar dacă preţul nu este la fel de mare ca la celelalte două, rujul Elf îţi promite o calitate excepțională.

Cu o consistenţă cremoasă, dar rezistentă, acest ruj te va face de-a dreptul irezistibilă şi nici nu va trebui să fugi la baie pentru a-l reaplica.

  1. Stila Stay All Day Liquid Lipstick

Site-ul Beauty bay.com te aşteaptă cu aceste rujuri mate, la doar 20 €.

Vrei o culoare pigmentată ? Vrei o culoare îndrăzneață sau, din contră? Nu-ţi face probleme. Rujurile mate Stila Stay All Day Liquid Lipstick te vor face să arăţi perfect, cu minimum de efort. Doar aplică pe buze rujurile mate ale acestei companii şi priveşte-i pe toţi cum vor întoarce capul după tine.

  1. Too Faced Peach Kiss Lipstick

Hidratare, o consistenţă cremoasă, o textură fină, ingrediente precum cremă de smochine şi extract de piersică. Ce sunt toate astea? Sună bine? Acestea sunt ingredientele acestor rujuri mate de la Too Faced.

Buzele tale vor avea un aspect mat perfect, iar tu te vei simţi mai mult decât confortabil purtând acest ruj, deoarece ingredientele sunt alese cu grijă şi nu îţi vor usca buzele.

Vino cu 112 RON în Sephora şi este al tău!

  1. Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

Site-ul Beautybay ne aduce rujuri mate excepționale, rujuri mate ce au revoluționat întreaga industrie a cosmeticelor. Cu doar aproximativ 17 € poţi avea unul dintre cele mai bune rujuri mate de pe piață.

Dacă eşti o fire îndrăzneață, dacă îţi plac culorile nebune şi dacă vrei să ieşi din anonimat cu orice preţ, încearcă rujurile mate de le Jefree Star şi vei crea isterie în cercul tău de prietene!

  1. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

Este, fără doar şi poate, unul dintre cele mai bune rujuri mate, dar care are şi un aspect de-a dreptul extraordinar. Nu doar aspectul este unul de invidiat, ci şi textura pe care o are.

Este folosită tehnologia Everlasting, tehnologie care conferă o rezistenţă de necontestat. Are o formulă irezistibilă, cremoasă, dar şi culori pigmentate.

Rujul se aplică foarte uşor, se usucă în doar câteva secunde şi nu usucă, ci hidratează. Conţine vitamina E şi seminţe de floarea-soarelui.

Poate fi al tău cu doar 90 RON, din magazinele Sephora.

  1. Hourglass Opaque Rouge Liquid Lipstick

Este cunoscut ca unul dintre rujurile mate indestructibile care nu se întind, nu crapă şi nici nu usucă buzele. Este extrem de pigmentat, opac, este necesar doar un singur strat şi nu va lăsa nicio urmă inestetică.

Acest ruj se remarcă prin faptul ca nu se va strânge în pliurile buzelor, un lucru ce dă mari bătăi de cap doamnelor şi domnișoarelor care folosesc rujuri.

Este o alegere foarte bună, deoarece nu trebuie să te dai de mai multe ori şi nici să îl reaplici şi va rezista fără probleme foarte multe ore.

Acest ruj mat se poate achiziţiona de pe site-ul Beautylish.com, pentru suma de 28 €.

  1. L’Oreal Infaillible Les Chocolats

Firma L’Oreal este foarte cunoscută şi apreciată pentru produsele de calitate pe care le are, acest lucru fiind confirmat de numărul mare de cumpărători care îşi umplu coșurile de cumpărături zilnic, fie ele online sau offline.

Au o intensitate foarte mare, aproape maximă, o formulă cremoasă, dar şi parfumată. Unele rujuri mate conţin urme de zmeură, acest lucru conferind aspectul de buze pline, perfecte.

Rujul mat de la L’Oreal este atât de rezistent, încât este foarte greu de dat jos şi trebuie să folosiţi un demachiant bifazic.

Îl puteţi cumpăra din magazinele Notino din malluri sau de pe site-ul lor şi costă 48 de lei.

  1. Revlon Ultra HD

Ultimul, dar nu cel din urmă, este rujul mat de la Revlon. Chiar dacă este numărul zece al listei noastre, este un ruj mat foarte bun, ce îţi va garanta un aspect de-a dreptul excepţional.

Are o textură ușoară, subţire, confortabilă. Compoziţia pigmentată şi intensitatea culorilor te vor face să ieşi în evidenţă fără doar şi poate.

Se găsește în magazinele Notino, pentru suma de 43 RON.

Ei bine, toate aceste rujuri mate formează un top 10 al celor mai bune, fiind bazat pe recenziile consumatorilor.

Dacă ai de gând să foloseşti rujuri mate stridente sau care au culori îndrăzneţe, nu exagera cu machiajul ochilor.

Şi, un ultim pont, înainte de a aplica rujurile mate, foloseşte puţin balsam…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed