HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri cu volum pentru vara 2017

Coafuri cu volum pentru vara 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-cu-volum-pentru-vara-2013.jpg

Arunca o privire peste aceasta lista de coafuri cu volum care vor intoarce multe capete de-a lungul acestui anotimp si inspira-te pentru noua ta coafura stralucitoare!

Coafuri cu volum pentru vara 2016

Noi iubim aceste coafuri cu volum pe care le promoveaza stilistii in 2017 ca fiind cele mai bune stiluri, care nu pot decat sa raspandeasca stralucire. Acestea sunt stilurile care reusesc sa iasa in evidenta, fie ca vrei sa scoti la iveala diva din tine, fie ca vrei sa pari timida printr-o eleganta emanata de suvitele tale. Cel mai bun lucru in legatura cu aceste coafuri este ca sunt perfecte pentru femeile cu parul lung si mediu.

Exista numeroase metode pentru a da volum parului, taparea parului este doar una dintre ele, dar poti alege si produse pentru volum si sa folosesti extensii (metoda cea mai placuta de catre femei), incat toate pot functiona daca parul tau are o grosime normala. Pentru femeile cu parul fin si moale poate fi dificila mentinerea unei astfel de coafuri si, chiar daca rezultatul este obtinut, exista posibilitatea ca parul sa para mai rar, ceea ce este total opusul a ceea ce vrei sa obtii. Incearca diferite tipuri de extensii si vezi care ti se potriveste.

Coafuri cu volum pentru vara 2016Coafuri cu volum pentru vara 2016Coafuri cu volum pentru vara 2016

Daca unele dintre voi sunt pregatite sa creati o coafura stralucitoare, ar trebui sa consultati urmatoarea lista de coafuri cu volum pe care v-o punem la dispozitie.

Coafuri inalte cu volum

Coafurile inalte arata uimitor cand sunt create pe un par voluminos si, din fericire, exista numeroase variatii dintre care poti alege, incat sa porti parul ridicat si sa arate diferit oricand doresti. Care sunt sugestiile noastre? O impletitura frantuzeasca rasucita in stil retro elegant, un coc de balerina inalt, o rasucire frantuzeasca sau un coc sofisticat seducator, pe care le poti pastra simplu sau le poti imperechea cu sectiuni impletite pentru un look mai elegant.

Coafuri cu volum pentru vara 2016

Cocul-stup sau coafura intr-o parte

Cocului-stup i s-a acordat o abordare stralucitoare durabila. Tapeaza parul si trage-l catre crestet incat sa creezi un par pufos, inainte sa prinzi restul parului aproape de ceafa. Este o coafura stilata care iti da un aer de epoca.

Daca ceea ce cauti este o coafura mai simpla, creeaza volum parului si prinde-l in agrafe intr-o parte in zona cefei, incat sa realizezi o coafura retro care arata fabulos creata pe un par drept sau cret.

Lejer si natural

Ai nevoie de o schimbare de stil, dar nu vrei sa iesi din obisnuit? Atunci pastreaza lucrurile simple si scoate ce este mai bun din suvitele tale creand volum, imparte parul cum doresti, asezand varfurile catre exterior cu ajutorul unei placi de indreptat sau creeaza doar niste bucle sau onduleuri, incat aceasta textura va da stralucire imaginii tale. Astfel, poti fii relaxata, dar si schimbata…

Coafuri cu volum pentru vara 2016Coafuri cu volum pentru vara 2016

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed