HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri impletite

Coafuri impletite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Coafuri-impletite.jpg

Un aspect frumos are de-a face cu stilul, asa ca fii atenta la parul tau si experimenteaza diferite coafuri impletite, incat sa poti atrage invidia celorlalte femei. Verifica urmatoarele coafuri impletite elegante si inspira-te pentru noul tau look.

Coafuri impletite

Sa porti in fiecare zi un stil diferit iti poate fi de ajutor pentru a te transforma intr-un model iconic. Asadar, pregateste-ti instrumentele si incepe sa experimentezi multimea de coafuri impletite fabuloase. Oricum, nu toate stilurile cer o ingrijire minima si sunt usor de creat, asa ca daca nu poti petrece ore intregi in fata oglinzii, verifica urmatoarele coafuri impletite si inspira-te!

Impletiturile arata uimitor si pot fi obtinute in cateva minute, odata ce stapanesti tehnicile. Exista diferite tehnici de impletire, care dau rezultate diferite, asadar asigura-te ca alegi corect si experimenteaza imagini diverse, incat sa poti capta atentia celor din jur.

Coafuri impletiteCoafuri impletiteCoafuri impletite

Cel mai bun lucru despre impletituri este ca pot fi create pe toate texturile de par, de la drept la cret, rezultatele fiind fabuloase. Coafura finala nu trebuie sa fie foarte neteda, incat esti libera sa o refaci, jucandu-te cu volumul, textura si impletituri diferite. Nu te ingrijora in legatura cu firele rebele, daca alegi un volum lejer, incat astfel parul va primi un look de ocazie, care da prospetime si o vibratie tinereasca imaginii.

Impletiturile-franghie, frantuzesti, ca si cele simple arata minunat si iti pot transforma aspectul intr-o clipa. Pentru toate cele care vor sa experimenteze impletiturile moderne, lungimea parului este necesara. Daca nu ai lungimea potrivita, poti apela la ajutorul extensiilor, deoarece sunt usor de folosit si ofera o lungime instantanee, fara fire rebele.

Coafuri impletiteCoafuri impletite

Impletiturile elegante, dar si cele contemporane arata uimitor si pot avea un impact urias asupra imaginii tale. Aceste coafuri impletite sunt ca un magnet, asa ca nu te teme sa te joci cu diferite coafuri ca impletitura in jurul capului, impletituri lejere, o coada centrala impletita, dar si o codita pe frunte poate fi o alegere buna pentru a-ti actualiza imaginea. Daca ai un par lung (poti sa adaugi si extensii), alege o coada impletita cu volum in crestet.

Creeaza cocuri impletite, care se pot face in cateva secunde si arata minunat sau alege o impletitura cu care sa inconjori capul. Experimenteaza diferite texturi si stiluri si vei capta atentia cu siguranta…

Coafuri impletite Video

https://www.youtube.com/watch?v=O1LycsxgavI

Coafuri impletiteCoafuri impletiteCoafuri impletite

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed