HomeFRUMUSETECoafuri Coafuri pentru ocazii

Coafuri pentru ocazii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/05/Coafuri-pentru-ocazii.jpg

Coafurile pentru ocazii reprezinta optiunile perfecte in cazul in care doresti sa porti o rochie simpla si eleganta, fara sa-ti creezi un stil prea formal sau incarcat. Aceste coafuri merg foarte bine la o intalnire, la o ocazie semi-formala sau la o rochie formala.

Impletituri de par

Impletiturile sunt o alegere populara pentru coafuri pentru ocazii, pentru ca sunt usor de intretinut si pot fi adaptate unui par lung, mediu sau chiar mediu spre scurt. Acestea pot fi aranjate intr-o rasucire, ca cea franceza.

Coafuri ocazii speciale

Coafuri pentru ocazii

Aceste tipuri de coafuri pentru ocazii se potrivesc foarte bine pentru evenimente formale si semi-formale. Sunt multe coafuri pentru ocazii care includ un coc, bucle prinse sus, impletituri si o prindere lejera a parului. Oricum, ele necesita o intretinere de-a lungul evenimentului, in special coafura cu bucle prinse.

Accesorii

Orice coafuri pot fi realizate intr-un mod elegant cu ajutorul unor accesorii simple, cum ar fi o bentita. Accesoriile pentru par sunt potrivite pentru a accentua o rochie simpla. De exemplu, o bentita in culori aprinse va iesi in evidenta cu o rochie neagra.

Coafuri simple

Parul purtat pe spate, in special parul lung, poate fi elegant si potrivit pentru o ocazie semi-formala. Parul indreptat sau buclele lejere pot crea o aparitie mai degraba delicata, decat clasica…

Coafuri pentru ocaziiCoafuri pentru ocaziiCoafuri pentru ocaziiCoafuri pentru ocaziiCoafuri pentru ocazii

Coafuri ocazii specialeCoafuri ocazii specialeCoafuri ocazii specialeCoafuri ocazii specialeCoafuri ocazii speciale

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed