Home Cum sa aranjezi parul cu o bentita

Cum sa aranjezi parul cu o bentita

autor Elena Yvette
2,4K views 3 minute timp de citit

Obtine bucle feminine fara sa iti fie teama de o deteriorare a parului si fara sa te bazezi pe instrumente scumpe. Invata cum sa aranjezi parul cu cateva trucuri si o bentita.

Cum sa aranjezi parul cu o bentita

Buclele sunt simbolul feminitatii, o cale usoara de a da delicatete trasaturilor tale si de a schimba lucrurile dupa o anumita perioada. Oricum, folosirea unui ondulator sau a unor bigudiuri poate fi uneori dificila cand trebuie sa inveti cum sa aranjezi parul. Mai ales caldura frecventa aplicata in par ti-l poate deteriora, in special daca iti place sa te joci cu textura lui.

Mai exista optiuni pentru fetele care nu vor neaparat sa investeasca in instrumente de aranjare, pe care nu sunt sigure ca le vor folosi des sau pentru acelea care isi doresc sa isi fereasca pletele de deteriorare?

Raspunsul este pozitiv. Aici ai cateva sfaturi care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite cu putin efort, fara deteriorare si fara sa te bazezi pe o multitudine de produse de ingrijire. Ce-si mai poate dori o femeie? Ai vreo bentita de care ai uitat? Atunci, sa stii ca ai instrumentul perfect pentru a obtine bucle de invidiat, dimineata. Sa vedem cum putem obtine acele bucle la care visam.

Cum sa aranjezi parul cret cu o bentita

Incepe prin a aranja partea in care vrei sa o aplici, dupa ce parul este cret. Apoi, pune bentita in jurul fruntii. Acum incepe acea parte care cere mai mult timp de creare! Ia sectiuni de par egale si incepe sa le rasucesti in jurul bentitei. Asigura-te ca folosesti sectiunile anterioare de fiecare data cand creezi o noua parte de rasucit. Repeta pana cand tot parul este rasucit. Combina ultimele doua suvite rasucindu-le, fiind sigura ca varfurile sunt bine stranse in bentita…

Crezi sau nu, aceasta este cea mai grea parte a acestei coafuri. Acum, poti continua, adica sa mergi la culcare. Pentru a te asigura ca nu ti se va desface parul, poti prinde bentita cu una mai groasa. Cand te trezesti de dimineata vei fi aproape de niste bucle minunate. Poti indeparta bentita si vei descoperi buclele. Asigura-te ca acestea isi pastreaza forma aplicand o cantitate mica de fixativ. Astfel, vei fi capabila sa ajustezi buclele pe tot timpul zilei.

Cum sa aranjezi parul cu o bentita Video

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed