HomeFRUMUSETECoafuri Cum să dai mai mult volum părului

Cum să dai mai mult volum părului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Cum-să-dai-mai-mult-volum-părului in Coafuri

Cum să dai mai mult volum părului? Iată o situație care le pune în încurcătură pe foarte multe femei care își doresc un păr mai frumos, sănătos și bogat. În acest articol, îți prezentăm cele mai bune metode prin care poți acorda un plus de volum coafurii.

Cum să dai mai mult volum părului

Cum poți da volum părului, când natura nu a fost prea darnică, ori din cauza neglijenței, ai ajuns în situația în care părul și-a pierdut această proprietate? În cele ce urmează, îți oferim detalii cu privire la cauzele pierderii volumului părului, dar și cum se pot obține coafuri cu volum.

Când părul este lipsit de volum:

•    Foarte multe femei se plâng că podoaba lor capilară îşi pierde din volum şi fermitate pe perioada verii și a iernii. Pe lângă factorii, să le spunem „de sezon”, se adaugă folosirea excesivă a produselor care au în componența lor diferite chimicale. Vopsitul şi permanentul efectuate la intervale prea scurte pot fi dăunătoare în timp. Așadar, se recomandă să nu se utilizeze prea des aceste forme de înfrumusețare a părului – nu apelați la aceste proceduri mai des de o dată la cel puțin două luni, ca părul să aibă timp să se refacă.

• Nici de fixativ nu trebuie să se abuzeze, deoarece dacă este admnistrat des părului subțire, ajunge să aibă un efect devastator asupra acestuia, făcând firul poros, predispus la rupere.

•    Purtatul părului în coadă, prins cu fel de fel de elastice dure, este de evitat, căci aceste gume fortează rădăcinile, care cedează cu mai multă uşurință.

Cum să dai mai mult volum părului:

• Unul dintre secretele obținerii volumului este alegerea potrivită a tunsorii. Cele mai indicate sunt tunsorile scurte și medii, care sunt realizate pe stilul „în trepte”, acestea sunt principalele trucuri ce favorizează efectul de volum. Dacă preferi totuși să nu renunți la cosițele tale însă dorești să aibă și volum, atunci îți recomandăm să optezi pentru o tunsoare bazată pe unele șuvițe de diferite lungimi, căci și aceasta reprezintă o soluție potrivită, care te va avantaja.

• Achiziționează o perie rotundă. Utilizează acest tip de perie în mod simultan cu un uscător de păr; ridică rădăcinile firelor de păr cu ajutorul periei rotunde când te usuci și vei observa o diferență în bine.

• O altă metodă utilă prin care poți oferi mai mult volum părului, constă în folosirea bigudiurilor mari, care se rulează pe părul puțin umed, apoi se recomandă uscarea naturală a acestora.

• Una dintre cele mai la îndemână metode pentru oferirea unui plus de volum este uscarea părului cu uscătorul, dar când ții capul în jos; dirijează aerul cald dinspre vârfuri înspre rădăcini, având grijă să nu expui părul la aerul cald pentru mult timp, nici temperatura să nu fie prea mare.

• Există în comerț diverse produse speciale pentru volum, dar totodată și remedii naturiste care merită încercate…

Acum, ca ai aflat cum să dai mai mult volum părului, pregătește-te să obții cele mai frumoase coafuri cu volum, pentru care toată lumea te va admira!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed