HomeFRUMUSETECoafuri Indreptarea parului cu placa

Indreptarea parului cu placa

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Indreptarea-parului-cu-placa.jpg

E nevoie de ceva munca daca vrei un par indreptat perfect, dar urmand aceste sfaturi, vei deveni experta. Cand ai parul indreptat, arati foarte aranjata. Si un par mai ondulat poate fi indreptat cu o placa pentru indreptat parul.

Indreptarea parului cu placa

Incepe cu samponul potrivit. Inainte sa folosesti placa, trebuie sa folosesti samponul si balsamul pentru indreptarea parului. Daca ai parul prea ondulat, foloseste neaparat un balsam pentru indreptare.

Usuca-l complet. Foloseste un uscator pentru a facilita indreptarea lui. Foloseste o perie plata, mai ales daca ai parul mai ondulat. Daca ai parul mai mult drept, foloseste o perie rotunda la uscarea lui pentru a-i da putin volum. Usuca parul pe suvite, nu pe tot odata.

Foloseste placa. Daca parul tau e mai mult drept, foloseste placa doar unde e nevoie. Dar daca ai parul foarte ondulat, ai ceva mai mult de munca. Aplica apoi un spray protector mai ales daca ai parul vopsit.

Imparte parul in suvite de un cm si incepe indreptarea partilor de dedesubt. Continua pana cand tot parul este drept. Aplica la sfarsit un ser ce impiedica ondularea parului.
Multe femei gresesc cand indreapta suvite prea mari de par, cand nu au placa potrivita sau cand nu folosesc placa in mod corect.

Trebuie sa iei in considerare si lungimea si textura parului cand alegi o placa. Femeile cu parul scurt ar trebui sa foloseasca o placa mai mica, in timp ce femeile cu parul lung ar trebui sa caute o placa mai mare.

Femeile cu parul mai subtire pot opta pentru o placa de indreptat parul mai ieftina, in timp ce femeile cu parul mai des si mai gros ar trebui sa aleaga un model mai profesional. Indiferent de alegerea pe care o vei face, incearca sa iti cumperi o placa ce iti permite sa controlezi temperatura. Daca temperatura placii este prea mare, iti poate distruge firele de par.

Pentru un par indreptat mai mult timp, se recomanda folosirea unui sampon uscat in locul unuia obisnuit…

Ai nevoie de ceva timp si efort sa iti indrepti parul, dar la sfarsit vei fi multumita de rezultat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed