HomeFRUMUSETECoafuri Remedii pentru par uscat

Remedii pentru par uscat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 975 views
Remedii-pentru-păr-uscat in Coafuri

Dacă aveţi părul uscat, ca de paie, iată cateva remedii pentru par uscat:

Remedii pentru par uscat

Remedii pentru par uscat, pe baza de uleiuri fierbinţi

Remediile pentru par uscat cu ulei fierbinte sunt extrem de eficiente pentru firele uscate. Puteţi folosi chiar şi uleiuri de acasa, precum uleiul de măsline. Pur şi simplu încălziţi un bol de ulei şi masaţi în păr, apoi acoperiţi capul cu un prosop uscat. Dacă nu aveţi ulei de măsline, folosiţi ulei de jojoba sau de cocos. De fiecare dată trebuie să lasaţi uleiul în păr cel puţin o oră, pentru a-l lăsa să acționeze.

Remedii pentru par uscat cu balsam intens

Aceste produse asigură un alt mod de a reda hidratare părului dumneavoastră. Producătorii au lansat multe produse de acest tip, aşa că nu veţi avea probleme în a găsi unul. Mergeţi la farmacia locală şi căutaţi tratamente precum cele pe baza de unt de shea şi de nuci de macademia. Aceste ingrendiente sunt un adevărat festin pentru firele dumneavoastră arse. Urmaţi instrucţiunile pentru rezultate optime…

Tratamente leave-in

O listă de remedii împotriva părului uscat trebuie să includă şi tratamente leave-in. Din moment ce nu trebuie să vă spălaţi după aplicare, acestea menţin hidratarea părului. Puteţi cumpăra produse cu agenţi de hidratare și proteine, care întăresc părul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed