Home FRUMUSETECoafuri Serul de păr

Serul de păr

autor Elena Yvette
1,4K views

Din cauza perierii, coafării, vopsirii şi şuviţării, părul devine creţ şi şters. Serul de păr ajută la recăpătarea luciului şi menţine sub control încreţirea. De asemenea, uşurează pieptănarea şi coafarea, ceea ce duce la reducerea firelor rupte. Protejează împotriva razelor de soare şi a adaosului de produse din păr.Serul de păr

Cum se foloseşte? Se aplică după şamponare. Întindeţi pe palme câteva picături de ser şi aplicaţi pe părul ud. Dacă doriţi o aplicare mai simplă, procuraţi un ser cu pulverizator. Pentru păr creţ folosiţi mai mult decât pentru păr normal sau drept. Distribuiţi serul în mod egal, începând de la vârfuri şi până aproape de rădăcină. Evitaţi aplicarea pe scalp sau rădăcini, mai ales dacă aveţi un scalp uleios.

Uscarea şi coafarea: După aplicare, puteţi lăsa părul să se usuce natural sau puteţi folosi un uscător de păr, apoi coafaţi ca de obicei. Serul protejează părul de căldura emisă de uscător, placă sau bigudiuri.

Cum funcţionează: Serul „îmbracă” firele de păr, oferind un strat de protecţie împotriva elementelor şi previne orice tendinţă de încreţire. Serurile cu protecție UV sunt o alegere bună, deoarece protejează părul de razele solare indiferent de anotimp.

Preţul frumuseţii: Sunt multe seruri în farmacii şi saloane de înfrumuseţare, cu preţuri cuprinse între 6-30 euro. Discutaţi cu un stilist dacă nu sunteţi sigure ce să cumpăraţi. Vă poate îndruma spre un produs potrivit tipului dumneavoastră de păr.

La salon: Pentru o alternativă profesională, discutați cu un stilist despre luciul părului. Tratamentul la salon dă părului un strat clar, protector strălucitor şi neted, ce rezistă între patru şi opt săptămâni.

Alternative pentru păr fin: Dacă aveţi părul prea fin, veţi observa că serul nu face decât să tragă părul în jos. O alternativă bună e un balsam leave-in…

Lustru, glazură, alifii: Alte produse de pe piaţă oferă beneficii similare cu serul de păr. Acestea îmbracă şi protejează părul, lăsându-l neted şi lucios. Dacă aveţi părul vopsit, puteţi găsi produse de lustruit care îmbunătăţesc culoarea între vopsiri. În caz contrar, puteţi alege un produs de lustruit, fără culoare, transparent, pentru strălucire.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed