Home FRUMUSETECoafuri Tipuri de permanent pentru parul lung

Tipuri de permanent pentru parul lung

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
permanent-par-lung in Coafuri

Afla prin intermediul sfaturilor noastre ce tipuri de permanent pentru parul lung sunt la moda anul acesta.

permanent par lung

Un permanent pentru parul lung este un tratament ce include ondularea parului sau indreptarea lui folosind anumite chimicale. Un permanent dureaza de obicei intre doua si sase luni.

Aceasta tehnica poate fi utilizata si pe parul lung si pe cel scurt. Permanentul pe parul lung este cel mai comun. Daca vrei sa-ti faci permanent pentru parul lung, trebuie, in primul rand, sa decizi ce tehnica este potrivita pentru tine si apoi sa alegi tipul de permanent care se potriveste parului tau lung.

Permanent par lung: este potrivit pentru tine?
Cum iti dai seama daca permanentul este cea mai buna alegere pentru tine? Orice stilist bun iti va spune ca permanentul nu se potriveste daca ai parul vopsit, suvitat sau degradat. Parul tau trebuie sa fie sanatos si puternic pentru a face fata chimicalelor din permanent.

permanent par lung

Permanent par lung: spirale usoare
Daca tu si stilistul ati decis ca ai nevoie de un permanent, trebuie sa alegeti tipul care ti se potriveste. Un tip de permanent pentru parul lung care arata foarte natural este cel cu spirale usoare.

Acest permanent pentru parul lung presupune onduleuri lejere care dau volum unui par subtire si lung. Este un look ce nu se demodeaza, usor de ingrijit. Pentru a-l realiza, stilistul foloseste rulouri largi.

Daca ai parul subtire, stilistul iti va face un permanent acid care nu iti degradeaza firul de par…

permanent par lung

Permanent par lung: cum sa ingrijesti un permanent
Indiferent de tipul de permanent pe care il alegi, trebuie sa ai grija de el, daca vrei sa arati mereu minunat. Asa ca foloseste sampoane, balsamuri si masti pentru par adecvate!

permanent par lungpermanent par lung

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed