Top 20 tunsori bob lung pentru 2023

Share

  • tunsori bob lung pentru 2023
  • modele de tunsori bob lung care se poarta in anul 2023
  • galerie foto cu cele mai frumoase modele de tunsori bob lung pentru 2023

Tunsoarea bob lung se va purta in anul 2023, iar multe dintre vedete adopta deja acest look. Pe langa faptul ca ne ofera un aer original, este ideal pentru femeile care isi doresc o schimbare vizibila.

Tunsoarea bob reprezinta nonconformism, curaj, feminitate si senzualitate. Bobul lung este o coafura care intinereste si este purtata deseori de femeile cu atitudine.

Tunsoarea bob lung este o tunsoare pentru femeile care isi doresc sa incerce clasicul bob, drept sau asimetric, insa nu au suficient curaj sa renunte la parul lung. Adoptand un look bob, vom arata mai elegante, mai senzuale. Avem mai multe posibilitati de styling, poate fi ondulat, drept, asimetric, clasic, cu breton sau fara breton si este usor de aranjat.

tunsori bob lung 2023

Ne putem inspira de la vedetele de la Hollywood, precum Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow. Tunsoarea bob ne ajuta sa ne coafam adecvat pentru diferite ocazii. Firul de par va arata bine indiferent ca este ondulat, drept sau creponat.

Tunsoarea bob lung este ideala pentru femeile care nu vor sa petreaca prea mult timp in aranjarea parului si sa piarda ore in sir in fata oglinzii. Este usor de aranjat, coafat si totodata este sofisticat. Este potrivit pentru orice moment al zilei, iar cele mai multe dintre femei opteaza pentru un bob lung asimetric.

Poate fi purtat cu breton, dar se recomanda sa fie o tunsoare bob cu carare pe mijloc. Il putem accesoriza cu bentite, agrafe micute sau diademe.

tunsoare eleganta cu bob

Daca tunsoarea bob nu are foarte mult volum, putem opta pentru bucle razlete. Tunsoarea bob nu este doar pentru femeile cu parul drept, ci si pentru femeile cu parul cret, acestea avand si un avantaj, parul nu mai trebuie ondulat, ele avand un aer frantuzesc natural si sexi.

Avantajul tunsorii bobului lung este ca se potriveste aproape oricarei forme de fata. Daca avem un bob lung fara breton si dorim o schimbare in plus, sa zicem pentru un eveniment sau o seara mai speciala putem opta pentru un breton fals. Aducem o suvita in fata, formam o bucla pe frunte, iar pe urma o prindem cu o agrafa si dam cu fixativ.

Rihanna par roscat cu bob

Un look modern si proaspat al bobului lung poate fi coafura cu varfurile in exterior, rasucim varfurile cu placa spre exterior si astfel vom obtine un aspect mai tineresc…

Singurele care nu vor putea sa se bucure de un bob lung sunt femeile care au apelat la multe sedinte de permanent.

par roscat tuns in bob lung par drept bob par blond tuns in bob lung par blond bob nicole-richie-tunsoare-bob Jessica Alba tunsoare bob lung Jenifer Anistot bob lung freze bob lung bob lung taiat drept bob lung pentru fata rotunda bob lung dezordonat bob lung cu breton bob lung bob drept bob asimetric


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news