HomeFRUMUSETECosmetica Ar trebui sa pastram cosmeticele la frigider?

Ar trebui sa pastram cosmeticele la frigider?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 708 views
Ar-trebui-sa-pastram-cosmeticele-la-frigider in Cosmetica

Pastrarea produselor de machiaj la frigider le poate extinde durata de viata? Afla de ce raspunsul este afirmativ.

Ar trebui sa pastram cosmeticele la frigider

Odata ce unele produse de frumusete se simt placut pe piele vara daca sunt reci, sa le pastrezi la frigider iti da beneficiul de a le proteja de o deteriorare inainte de vreme. Descopera cum ar trebui sa-ti pastrezi cosmeticele refrigerate, pentru cele mai bune rezultate.

Modelul international si vedeta de televiziune Heidi Klum sustine pastrarea cosmeticelor la frigider. Conform frumoasei blonde, sa iti tii cosmeticele la o temperatura joasa inseamna sa le extinzi durata de viata si sa economisesti bani.

“Umiditatea din baie si dus poate micsora durata de viata a produselor tale, dar depozitarea lor intr-un loc rece incetineste procesele chimice ca oxidarea, deci vei ajunge sa economisesti bani si sa faci cat mai putine drumuri la farmacie sau la magazinul cu produse de infrumusetare”, a explicat Heidi Klum pe blogul ei AOL.

Cum le depozitam la frigider?

Daca vrei sa ai produsele de frumusete mereu la indemana, poti apela la un frigider cosmetic pentru baie. Oricum, solutia rezonabila pentru cele mai multe dintre femei este sa mearga pana la bucatarie, unde produsele lor sunt pastrate la frigider.

Toate produsele cosmetice care contin uleiuri sau antioxidanti beneficiaza de temperatura joasa si chiar parfumul lor dureaza mai mult cand le depozitam astfel.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand depozitezi produsele la frigider este sa strangi bine capacele lor. Asta este protectia fundamentala, dar ar trebui ca intotdeauna sa folosesti un raft bine inchis al frigiderului pentru a aseza cosmeticele.

Rafturile deschise sunt o idee proasta, pentru ca mirosurile de mancare pot ajunge in produse si sunt expuse la diferite tipuri de bacterii.

Sfaturi

Toti hidratantii, cremele de ochi si produsele de frumusete cu antioxidanti, rezista mai mult cand sunt produsele depozitate in frigider. Foloseste un raft cu geam transparent, incat sa nu uiti sa le folosesti.

Rujul este unul dintre produsele de machiaj care nu se pot pastra mereu la frigider. Incearca sa-l asezi acolo pentru o zi si apoi vezi daca si-a schimbat sau nu aspectul. Daca are un aspect “transpirat”, inseamna ca uleiurile se separa de ceara, iar rujul nu se mai poate intinde uniform pe buze. Pastreaza-l departe de frigider daca observi aceasta problema.

Tine minte sa pastrezi produsele pe usa frigiderului pentru a nu ingheta, pentru ca altfel va trebui sa le arunci…

Daca pastrezi produsele cosmetice la frigider, li se poate extinde durata de viata chiar si dupa data expirarii scrisa pe ambalaj, asa ca trebuie sa stii si cand expira produsele tale de machiaj.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed