Invata cum sa faci ca sanii sa para mai mari

Share

Învață cum să faci ca sânii să para mai mari urmând sfaturile specialiștilor noștri și trucurile care îți pot pune bustul în valoare într-un mod adecvat.

Învață cum să faci ca sânii să pară mai mari

Învață cum să faci ca sânii tai să pară mai mari informându-te corect cu ajutorul acestor patru sfaturi utile.

Sânii mari și frumoși, dar bine proporționați, sunt cel mai important simbol al frumuseții și senzualității. Fie că sunt naturali sau ajustați de către medicul estetician, sânii reprezintă feminitate și pasiune, dar nu trebuie deloc neglijat rolul fundamental al acestei părți a corpului – hrănirea cu lapte matern a nou-născuților.

Este foarte important ca fiecare femeie, indiferent de cât de generos este bustul acesteia, să știe cum să și-l pună în evidență, fără a risca să arate vulgar. Sânii nu trebuie văzuți ca obiect sexual, așa cum am fi tentați să credem, ci, mai degrabă, ca o dovadă de eleganță, rafinament, bun-gust și feminitate. Pentru a putea evidenția aceste trăsături la nivelul bustului, indiferent de cupa pe care o purtați la sutien, puteți apela la câteva mici trucuri care să atragă atenția asupra acestei părți a corpului, fără vreo tentă obscenă sau indecentă. Femeile își doresc să fie apreciate, complimentate și dorite, dar nu ostentativ.

Dimensiuni standard ale bustului

Există un tabel cu mărimi dedicat, în mod exclusiv, pentru a vedea cum sa faci ca sânii să pară mai mari. Sigur că aceste mărimi sunt pur orientative și puteți avea sânii proporționali cu silueta dumneavoastră, fără ca aceștia să corespundă neapărat baremelor din tabel.

Mărimea bustului se reflectă cel mai bine în cupa pe care o purtați la sutien, aceasta fiind complementară cu mărimile de la haine, dar și cu centimetrii din talie, coapse și piept. Un element esențial care ajută la aflarea cupei potrivite îl constituie distanța exprimată în centimetri dintre circumferința bustului și cea a pieptului. Pentru a afla aceste dimensiuni trebuie să vă măsurați cu un centimetru atât sub sâni (circumferința pieptului), cât și în dreptul acestora (circumferința bustului).

  • Cupa AA – mărimile 30-32 sau XS, cu o circumferință a bustului de 75-80 cm, diferența dintre linia pieptului și linia bustului de 8-10 cm;
  • Cupa A – mărimile 32-34, XS spre S, cu o circumferință a bustului de circa 85 cm, diferența dintre linia pieptului și cea a bustului fiind de 10-12 cm;
  • Cupa B – potrivită mărimilor 34-38 sau S, această cupă corespunde unei circumferințe a bustului, care este cuprinsă între 85 și 95 de cm, iar diferența dintre piept și bust este de 12-14 cm;
  • Cupa C – corespunde mărimilor 38 și 40 sau M, circumferința bustului măsoară între 95 și 110 cm, iar diferența bust-piept este de 14-16 cm;
  • Cupa D – se potrivește mărimilor 40-42, M spre L, cu o circumferință a bustului de aproximativ 118 cm și o diferență de 18 cm între bust și piept;
  • Cupa DD – este potrivită pentru măsurile 42-44-46 sau L-XL, având circumferința bustului de aproximativ 122-124 cm și odiferență bust-piept de 20 cm.

Pe lângă aceste măsuri, pentru sânii foarte generoși se potrivesc mărimi ca E și F; acestea se încadrează în tabelul de mai sus, având, cu aproximitate, aceleași mărimi, diferența semnificativă fiind adâncimea cupei de la sutien.

Cum se pun în evidență sânii să pară mai mari?

  1. Prin vestimentație

Nu este suficient ca bustul să fie purtat ca atare, ci este nevoie de alegerea unor articole de îmbrăcăminte adecvate dimensiunii și formei sânilor. Dacă aceștia au o dimensiune mai mică, cu ajutorul articolelor vestimentare le putem adăuga un plus de volum. În acest caz se recomandă purtarea unor topuri vaporoase în partea de sus, accesorizate cu broșe sau broderii, cu elemente voluminoase. În cazul în care vreți să evidențiați sânii cu ajutorul unui decolteu, alegeți unul potrivit de adânc, în forma unui V care să vă alungească bustul.

În cazul unor sâni mari, îmbrăcămintea nu trebuie să fie exagerat de mulată, pentru că aceasta va aplatiza din forma și rontunjimea sânului. Alegeți materiale care vin bine pe corp, care nu vă incomodează. Alegeți un decolteu nu foarte adânc, rotund sau pătrat, care să pună în evidență dimensiunea bustului.

Este bine ca atunci când vă alegeți un outfit să țineți cont și de cromatică – în cazul unui bust mic se vor evita culorile închise, mai ales în cazul în care purtați decolteu. Albul, alăturat unei pieli bronzate, creează impresia de volum. Evitați, pe cât posibil, discrepanța de culoare și de croială dintre sutien și articolul de îmbrăcăminte de pe deasupra.

  1. Prin accesorizare

Dacă la capitolul îmbrăcăminte putem jongla cu elementele, la capitolul accesorii avem două opțiuni: ori purtăm ceva care ne avantajează, ori nu mai purtăm. Știm bine că femeile sunt împătimitele bijuteriilor, dar purtarea acestora poate avea efecte asupra dimensiunii sânilor. Dacă purtăm un lanț gros, cu pandantiv mare și deținem un bust de dimensiuni mici, nu vom face altceva decât să diminuăm și mai mult forma sânului.

Se recomandă purtarea unor bijuterii mici, finuțe și proporționale – cele mari vor atrage atenția! De asemenea, bijuteriile sunt un plus de eleganță pentru decolteul adânc; acestea dau un aer misterios ținutei dacă sunt poziționate corect.

  1. Prin îngrijirea lor

La capitolul îngrijire, sânii sunt o parte a corpului care necesită o rutină săptămânală. Motivul pentru care se recomandă să acordăm o atenție deosebită îngrijirii sânilor o reprezintă sănătatea acestora, dar și aspectul.

Rutina de îngrijire a bustului începe de la igiena corporală: folosiți un săpun sau gel de curățare de bună calitate, fără parabeni, antialergenic. În acest fel pielea de pe sâni va fi mereu curată și fermă. Evitați produsele care vă pot afecta sau irita – scrub, produse care usucă etc. Folosiți creme pentru prospețime și tonifiere.

Alegerea lenjeriei corecte este un pas esențial în întreținerea unui bust sănătos. Alegeți sutienul potrivit pentru dimensiunea și forma sânilor dumneavoastră. Nu apelați la sutienele push-up dacă nu este necesar; acestea vă pot strânge sânii și, implicit, pot afecta pielea acestora. Purtați bustiere și lenjerie în care vă simțiți confortabil. Petru materiale, orientați-vă spre o lenjerie din bumbac 100% – în aceasta nu veți transpira excesiv.

Solicitați-vă musculatura din jurul sânilor, atât brațele, cât și pectoralii sau omoplații. Toate aceste grupe de mușchi au un rol important în susținerea sânilor și previn lăsarea acestora în timpul alăptării. Nu uitați nici de analizele medicale făcute cu regularitate. Vă veți bucura, așadar, de sâni frumoși și sănătoși pentru mai mult timp.

1. Folosește un sutien de calitate

Învață cum să faci ca sânii tăi să pară mai mari alegând un sutien de calitate, care să ți se potrivească. Alegerea unui sutien a reprezentat întotdeauna o problemă pentru femei, indiferent dacă este unul simplu, cu push-up, cu gel, apa sau aer, el trebuie neapărat sa fie potrivit. Prin alegerea acelui sutien adecvat și adoptarea unei poziții corecte a umerilor, sânii nu vor părea neapărat mai mari, dar vor fi eliminate cele mai importante obstacole care îi pot face să pară mici.

2. Întărește-ti mușchii pectorali

Învață cum să faci ca sânii tăi să pară mai mari folosindu-te de sport. Mușchii bine definiți pot accentua mărimea sânilor, însă nu trebuie să ne gândim la culturiste, ci la puțină definire obținută prin exerciții fizice. Când nu ai timp să mergi la sală, flotările reprezintă cel mai simplu mod de a îți întări mușchii pectorali și pe cei ai brațelor. Dacă urmezi un program de fitness mai solicitant, îmbunatățirea definirii musculare la nivelul trunchiului prin pilates sau yoga poate avea aceleași rezultate benefice care îți vor pune în evidență bustul.

3. Alege-ți cu atenție hainele

Învață cum să faci ca sânii tăi să pară mai mari cu ajutorul hainelor adecvate. Felul în care purtam anumite articole vestimentare ne poate ajuta să arătăm foarte bine, ori din contră, dacă nu folosim ceea ce ne avantajează, riscăm să ne distrugem singure imaginea.

Dacă știi să îți alegi garderoba, poți face ca sânii tăi să pară mai mari fără niciun efort. Există trucuri pentru a purta ceva care să îți vină bine și să îți facă sânii să pară mai mari.

De exemplu, trebuie evitat orice decolteu adânc, pentru că acesta va face ca sânii să pară și mai mici. Decolteurile înalte și cu un volum oferit de detalii precum dantelă sau bijuterii sunt cele mai potrivite, însă nici culorile nu trebuie neglijate, pentru că și ele joacă un rol foarte important. Un top deschis la culoare cu pantaloni închiși la culoare, accentuează bustul, în locul coapselor.

De asemenea, bluzele cu imprimeuri complexe și culori deschise oferă o modalitate simplă de a îți mări sânii, însă trebuie evitate rochiile fără bretele, cu un imprimeu colorat doar în zona sânilor, pentru ca pot avea efectul mai puțin dorit. Bluzele cu dungile orizontale, asociate cu o silueta svelta, constituie o altă metodă ca sânii să pară mai mari.

4. Folosește machiaj pentru decolteu

Învață cum să faci ca sânii tăi să pară mai mari apelând la efectele oferite de machiajul pentru decolteu. Acesta poate fi o soluție simplă pentru evenimentele deosebite, însă nu este potrivit pentru a fi purtat zi de zi, și nu trebuie aplicat niciodată înainte de o ieșire la plajă sau piscină…

Pentru această metodă trebuie aplicat puțin fond de ten sau puțin autobronzant între sâni, iar produsele cosmetice trebuie alese cu grijă și să aibă un ton mai închis decât pielea și, bineînțeles, nu trebuie folosite în exces, căci altfel rezultatul nu va fi cel dorit. În partea de sus a sânilor se adaugă puțin fond de ten deschis care se îmbină corect cu nuanța mai închisă.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news