Invata cum sa faci masaj anticelulitic

Share

Nu toata lumea are timp si nici o mica avere pentru a apela la terapiile anticelulitice care se fac in saloanele de infrumusetare insa trebuie sa stii ca sunt unele tratamente similare pe care le vei putea face la tine acasa. Cel mai bun exemplu este masajul anticelulitic.

Învață cum să faci masaj anticelulitic

Prin masaj, va fi stimulata circulatia sangelui, care va contribui la o oxigenare mai buna a tesuturilor zonelor care prezinta probleme (solduri, abdomen, picioare, fese). Poti utiliza o crema anticelulitica de calitate, pe care o vei aplica in aceste zone si se maseaza ferm, fara ca pielea sa fie stransa foarte tare. Chiar daca in unele saloane de infrumusetare, masajul anticelulitic este destul de agresiv, aceasta nu va fi o abordare prea sigura pentru sanatatea noastra.

Prin aplicarea unor presiuni mai mari la nivelul tesutului, celulele adipoase mai mari se sparg si dispar (pentru o perioada scurta), dar, dupa ce se refac, celulita se va reface si ea. Cel mai important lucru este ca prin masaj sa elimini toxinele prezente in zonele afectate, nu sa iti distrugi tesuturile…

Iata un video care iti va arata exact cum sa faci corect un masaj anticelulitic:


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news