HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Maini mai frumoase cu acid hialuronic

Maini mai frumoase cu acid hialuronic

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 964 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/02/Mâini-mai-frumoase-cu-acid-hialuronic.jpg

Maini mai frumoase cu acid hialuronic? Este posibil! Mainile au fost intotdeauna cele care au tradat varsta, indiferent de restul aspectului. Din fericire, exista din ce in ce mai multe tratamente care pot ajuta, iar una dintre ele este injectarea de acid hialuronic sau de grasime proprie in ele. Desi aceasta procedura este una noua, prinde bine femeilor care vor sa isi mentina aspectul intinerit prin intermediul chirurgiei estetice. Si nu numai femeile apeleaza la ea, ci, mai nou, si barbatii care pretuiesc atat de mult aspectul, incat vor si ei sa se pastreze in conditie cat mai buna o perioada indelungata.Mâini mai frumoase cu acid hialuronic

Maini mai frumoase cu acid hialuronic se pot obtine in anumite conditii, pe care va invitam sa le descoperiti in acest articol. Unul dintre beneficiile aduse de gelul cu acid hialuronic este ca mentine mainile bine hidratate si intinerite.

In ce consta interventia cu acid hialuronic?

Obtineti maini mai frumoase cu acid hialuronic! Interventia la nivelul mainilor pentru a se capata aspectul lor intinerit se realizeaza prin doua proceduri ce au ca efect eliminarea ridurilor si a pliurilor, camufland tendoanele si venele prin oferirea senzatiei de piele fina si intinsa.

Daca se opteaza pentru injectarea de acid hialuronic, procedura va dura in jur de cinci minute si se realizeaza cu ajutorul unei seringi speciale. In cazul injectarii cu grasime proprie, interventia este considerata mai complexa deoarece vor fi necesare doua proceduri, una de recoltare a grasimii dintr-o parte a corpului care va fi pregatita pentru transfer, iar abia dupa aceea se va injecta in maini.

Maini mai frumoase cu acid hialuronic

Partea buna este ca se interventia se realizeaza in doar o singura sedinta, iar nivelul de acid hialuronic este stabilit de catre medicul specialist, in functie de cat de deshidratate sunt mainile si starea in care acestea se afla, deoarece exista anumite meserii sau expuneri la diferite solutii care determina craparea sau uzarea pielii acestora mai mult decat la majoritatea persoanelor. Efectul acestui acid hialuronic dureaza de la noua luni pana la un an, uneori chiar si pana la un an si jumatate, iar atunci cand se injecteaza grasime proprie, efectul va tine circa doi ani. Astfel, va veti pastra mainile mai frumoase cu acid hialuronic o perioada lunga de timp, in care toata lumea va admira frumusetea si aspectul tanar al acestora.

Recuperarea este si ea diferita, in functie de tipul de procedura pe care ati ales-o. In cazul interventiei cu acid hialuronic injectat, pielea se va umfla foarte putin, iar recuperarea va fi rapida, in timp ce la injectarea cu grasime proprie, pielea din zona mainilor va fi vanata si umflata timp de doua saptamani. Insa, toate acestea isi vor merita efortul, avand in vedere ca mainile vor ajunge sa arate cu zece ani mai tinere!

Costurile unei astfel de interventii

Care sunt costurile pentru maini mai frumoase cu acid hialuronic? Preturile incep de la 200 pana la 400 de euro pentru acid hialuronic si circa 600 de euro pentru injectarea cu grasime proprie. De asemenea, nu exista o limita de varsta pentru aceste proceduri cu ajutorul carora veti putea avea maini mai frumoase cu acid hialuronic…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed