HomeFRUMUSETEIngrijirea corpului Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
deviatie-de-sept in Ingrijirea corpului

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei! Conform specialistilor, 80% dintre persoane se nasc cu deviatie de sept, iar pe langa aspectul fizic, pot aparea si probleme respiratorii.

deviatie de sept

Atunci cand septul nazal este deplasat intr-o parte sau in alta, rezulta un pasaj nazal mai mic decat in partea opusa si se creeaza disconfort, pe langa problemele de respiratie, iar pentru a evita aparitia lor, se recomanda rinoplastia. In cele ce urmeaza, te invitam sa descoperi mai multe despre cum te poate ajuta interventia repararii deviatiei de sept, cunoscuta sub denumirea de rinoplastie.

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei, pentru a scapa de disconfort. Problemele respiratorii sunt deranjante si pot provoca infectii ale sinusurilor, obstructia unei nari, sangerari nazale sau respiratia zgomotoasa in somn. Toate aceste incoveniente pot fi rezolvate cu rinoplastia (care este una dintre cele mai comune interventii) si pot fi reparate defectele congenitale pentru persoanele cu forme asimetrice ale nasului. Iata care sunt avantajele unei rinoplastii, dar si alte informatii necesare oricarei persoane care are nevoie de ajutor pentru a remedia deviatia de sept.

Avantajele rinoplastiei

Rinoplastia este o interventie care aduce numeroase beneficii, atat din punctul de vedere al sanatatii, cat si pe latura estetica. Iata ce anume se numara printre avantajele acestei operatii de reparare a deviatiei de sept:

– corecteaza aspectul nasului, oferindu-i o forma mai armonioasa, ce va fi in concordanta cu trasaturile fetei
– te scapa de problemele respiratorii, deoarece va inlatura partea care obstructioneaza caile nazale
– corecteaza un defect nazal din nastere

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei: o astfel de interventie pentru remedierea deviatiei de sept corecteaza aspectul disproportionat al nasului prin modificarea marimii sau formei, in functie de necesitate, a deschiderii narilor sau a unghiului dintre nas si buza de sus, dupa caz. De asemenea, daca exista, se pot corecta si defectele nazale din nastere sau problemele respiratorii foarte avansate,

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei, si vei scapa de anumite probleme respiratorii. Cea mai des intalnita operatie efectuata pentru eliminarea problemelor respiratorii este septo-rinoplastia, care inlatura si orice obstacole care blocheaza caile nazale respiratorii, facilitand modul corect de a respira.

In rinoplastia deschisa se fac mici incizii in fiecare nara, care se unesc la nivelul columelei, iar acestea permit sa se ridice pielea de pe oasele si cartilajul nasului. Astfel se poate examina clar structura nasului si se pot face diferite ajustari.

In rinoplastia inchisa, se fac incizii in fiecare nara, insa fara a le uni la nivelul columelei, iar pielea nu este ridicata de pe structura nasului, insa limiteaza accesul la varful nasului si modificarile din aceasta zona…

Cat timp dureaza interventia de rinoplastie?

Rezolva-ti deviatia de sept cu ajutorul rinoplastiei, dar informeaza-te corect in prealabil si asupra procedurilor necesare unei astfel de interventii, pentru a sti cu exactitate ce te asteapta. O operatie de acest gen dureaza intre doua si trei ore si are loc sub anestezie generala, iar recuperarea se va face treptat, in doua  sau trei zile, umflaturile se amelioreaza si intre 10 si 14 zile, iar apoi poti reveni la activitatile obisnuite de zi cu zi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed