Home Stiri Mondene Carmen Harra, previziuni la ceas aniversar

Carmen Harra, previziuni la ceas aniversar

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 808 views
Carmen Harra in Stiri Mondene

Pe data de 25 martie, de Buna Vestire, Carmen Harra, cunoscută pentru previziunile pe care le face referitoare la celebrități și evenimente care au loc în toată lumea, a împlinit frumoasa vârstă de 64 de ani. Celebra clarvăzătoare este stabilită de mai mulți ani în Florida, SUA.

Carmen Harra in Stiri Mondene

Carmen Harra a oferit un interviu în cadrul emisiunii TV Răi, da’ buni, unde a vorbit despre însemnătatea acestei zile și motivul pentru care este una deosebită. Aceasta susține că ziua în care vine pe lume fiecare persoană nu este întâmplătoare, ci, din contră, are o semnificație specială.

„Se spune că noi ne alegem ziua în care ne naștem. De fapt, ziua de naștere are o simbolistică extraordinară pentru noi. Este o zi de bucurie, Buna Vestire, sunt un vestitor de bine. Vreau să prevestesc numai de bine. Am primi multe mesaje de la toată lumea. E un sentiment extraordinar când lumea se gândește la tine, te încarci cu energii bune. Celebrarea zilei de naștere începe acum, e ora trei după-amiaza în Florida. Petrecem mai pe seară, ține două zile la noi. Am primit cadouri ieri de la Alexandra, prima care s-a gândit”, a spus Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a postat pe contul său de Facebook un anunț prin care mărturisește ce anume își dorește să primească în dar cu ocazia zilei sale de naștere. Mai exact, nu vrea să primească personal cadouri, ci face apel să se facă donații către o fundație nonprofit, Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude. Această practică, de a face donații către organizații nonprofit în loc de a cumpăra cadouri pentru persoana sărbătorită, este din ce în ce mai des folosită în special de vedetele din SUA.

„Pentru ziua mea de naștere din acest an, cer donații către «Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude». Am ales această organizație nonprofit, deoarece misiunea lor înseamnă mult pentru mine și sper că veți lua în considerare să contribuiți ca o modalitate de a sărbători cu mine.

Fiecare bănuț mă va ajuta să-mi ating scopul. Am inclus mai jos informații despre «Spitalul de Cercetare pentru Copii St. Jude»”, a scris Carmen Harra pe pagina sa de Facebook…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed