HomeFRUMUSETEMachiaj 4 reguli pentru a avea sprancene perfecte

4 reguli pentru a avea sprancene perfecte

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
4-reguli-pentru-a-avea-sprâncene-perfecte in Machiaj

Atunci cand sunt pensate corespunzator, sprancenele pot defini chipul, iar pentru cele care se penseaza singure este necesar un ghid, altfel ar putea aparea probleme. Iata cateva reguli simple care trebuie respectate pentru a avea sprancene perfecte:

4 reguli pentru a avea sprancene perfecte

Smulge intotdeauna firele in sensul cresterii

In caz contrar, risti ca firele sa creasca sub piele, iar aspectul va fi unul neplacut. In plus, te vor impiedica sa le schimbi forma atunci cand doresti. Firele smulse vor creste din ce in ce mai subtiri si mai rare, din acest motiv este important sa te gandesti inainte de a incepe acest proces.

Tunde sprancenele

Daca firele de par sunt prea lungi, sprancenele vor capata un aspect ciudat, insa o metoda foarte simpla poate rezolva aceasta problema: un pieptene pentru sprancene si o forfecuta pentru a taia varfurile firelor de par.

Forma ideala pentru sprancene perfecte

Daca iti privesti cu atentie sprancenele, vei putea observa chiar si detaliile, si astfel iti vei putea formula o parere despre forma exacta a acestora. Sprancenele ar trebui sa inceapa exact deasupra coltului interior al ochilor, iar cea mai importanta decizie este cea privind modul de arcuire a acestora. Tot ce trebuie facut este accentuarea formei naturale si evitarea pensarii deasupra lor.

Ofera ingrijirea necesara pentru a obtine sprancene perfecte

Uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului si astfel poate remedia problema sprancenelor buclucase: maseaza zona sprancenelor cu un astfel de ulei, mai ales daca acestea sunt rare sau firele sunt foarte fine…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed