HomeFRUMUSETEMachiaj Cele mai grave greseli de machiaj

Cele mai grave greseli de machiaj

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 820 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Cele-mai-grave-greșeli-de-machiaj.jpg

In general, machiajul te face sa arati mai bine, dar cateva greseli de machiaj comune te pot face sa arati ca si cum ai avea peste 30 de ani, chiar daca tu ai 24, de exemplu. Iata care sunt cele mai grave greseli de machiaj:

cele mai grave greseli de machiaj

Fond de ten prea deschis
Printre cele mai grave greseli de machiaj se afla utilizarea nuantelor nepotrivite de fond de ten. Odata cu trecerea timpului, tenul isi pierde din culoare, devine pal si astfel nu se recomanda ca nuanta fondului de ten sa se potriveasca cu nuanta pielii tale, pentru ca te va imbatrani si mai tare. Se recomanda sa alegi un fond de ten cu o nuanta mai inchisa decat pielea ta.

Corector in straturi
O alta greseala care se afla printre cele mai grave greseli de machiaj se refera la corector. Daca se aplica prea mult corector in zona ochilor, acesta se poate acumula in interiorul ridurilor, fapt care le va accentua si mai tare si vei parea mai batrana. Poti inlocui corectorul clasic cu unul fluid cu pensula. Daca vrei sa acoperi zonele intunecate, trebuie sa aplici numai in jumatatea interioara a ochilor.

Prea mult ruj
Daca ai trecut peste 30 de ani, se recomanda ca rujul sa se aplice cu ajutorul unei pensule pe care o inmoi in ruj, aplicand in centrul fiecarei buze, apoi se intinde cu atentie catre colturi.

Blush-ul aplicat gresit
Cu trecerea anilor, lipsa fermitatii pielii este amplificata de aplicarea blush-ului din zona gurii, catre urechi chiar si in cantitati reduse, iar solutia este sa nu aplici blush direct pe pometi, ci un pic mai sus.

Sprancenele prea accentuate
Printre cele mai grave greseli de machiaj regasim si accentuarea gresita a sprancenelor. Trebuie sa stii ca, daca alegi sa iti accentuezi prea tare sprancenele, acestea te vor imbatrani pe loc si vei arata dubios, iar cauza este, de obicei, utilizarea unui creion de definire prea moale, care va lasa prea multa substanta. Va trebui sa alegi un creion conceput special pentru sprancene, care este mai tare si nici nu incarca…

Tenul incarcat
Fondul de ten cu o putere mare de acoperire, are in compozitie mai multa pudra pigment, care iti va incarca pielea si te va face sa pari si mai batrana, astfel va trebui sa le alegi pe cele lichide, iar daca tenul tau este foarte uscat, poti utiliza o crema hidratanta ca baza de machiaj.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed